Robert Bruce

Acteur

Robert Bruce is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

This is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper

2000 | Drama, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2000. Drama van David Richards. Met o.a. Alun Armstrong, Richard Ridings, John Duttine, James Laurenson en Craig Cheetham.

TASHet scenario is van Neil McKay. Het camerawerk is van Peter Greenhalgh. Wordt meestal in twee delen uitgezonden.

Under the Gun

1995 | Drama

Verenigde Staten/Australiƫ 1995. Drama van Matthew George. Met o.a. Richard Norton, Kathy Long, Jane Badler, Peter Lindsay en Robert Bruce.

VV.

The Freeway Maniac

1987 | Thriller

Verenigde Staten 1987. Thriller van Paul Winters. Met o.a. Loren Winters, James Courtney, Shepard Sanders, Donald Hotton en Jeff Morris.

De zwaar psychisch gestoorde Courtney ontsnapt uit een inrichting, vermoordt een automobilist met wiens wagen hij er vandoor gaat en wordt verliefd op Winters als een sexy actrice met autopech. Hij probeert haar te grazen te nemen, zij kan ontsnappen, hij wordt door de politie opgepakt maar weet maanden later opnieuw uit een psychiatrische inrichting te ontsnappen en gaat met hakbijl op zoek naar Winters voor wat de eind- confrontatie moet worden. Verhaal van Winters en Gahan Wilson rijdt te vaak op dezelfde spijker lek.

Suspect

1960 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1960. Thriller van Roy Boulting en John Boulting. Met o.a. Tony Britton, Peter Cushing, Virginia Maskell, Donald Pleasence en Ian Bannen.

Enige wetenschappers zijn ontredderd als ze er achter komen dat hun onderzoek niet gepubliceerd kan worden vanwege veiligheidsmaatregelen. Een van hen neemt de zaak in eigen hand. De fantasievolle regie van de gebroeders Boulting doet de beperkingen van het budget vergeten. Gebaseerd op een boek van Nigel Balachin.

The Night We Dropped a Clanger

1959 | Oorlogsfilm, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1959. Oorlogsfilm van Darcy Conyers. Met o.a. Brian Rix, Cecil Parker, William Hartnell, Leslie Phillips en Leo Franklyn.

Een buitengewoon flauwe klucht die speelt tijdens WO II (1939-45). Een commandant van de luchtmacht, Air Vice-Marshal sir Bertram Bukpasser (Parker) moet voor de Britse geheime dienst in Frankrijk onderzoeken hoe ver de Duitsers zijn met de productie van z.g. Zoem-bommen. Om de spionnen van de vijand in verwarring te brengen hebben de Engelsen een dubbelganger voor Bukpasser gevonden: het is een domme luchtmachtsoldaat, Aircraftsman Arthur Atwood (Rix), die korvee doet in een barak. Atwood moet naar Noord-Afrika gestuurd worden, maar door een bureaucratisch foutje worden hun opdrachten verwisseld. Een aflevering van Dad's Army met Arthur Lowe is heel wat leuker. Het scenario is van John Ray Chapman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Bruce op televisie komt.

Reageer