Mario Cutini

Acteur

Mario Cutini is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bianca

1982 | Erotiek

Italië/Griekenland 1982. Erotiek van Ilia Milonako en Ila Milonako. Met o.a. Grazia DeGiorgi, Marina Frajese, Mario Cutini, Panos Fitos en Sabrina Mastrolorenzi.

Orestes en zijn vrouw Stella selecteren knappe jonge meisjes voor hun perverse liefdesspelletjes, ze gebruiken hen namelijk als slaaf. Bianca en Jill gaan in op hun wensen om financiële redenen. Op een dag ontmoet Jill de jonge schrijver Roger in de lokale discotheek. Ze nodigt hem uit bij Orestes en Stella, maar vertelt hem niet hoe het daar toegaat. Bianca merkt dat hij niet geïnteresseerd is in de wilde seksspelletjes van het echtpaar en vertelt hem dat zij Orestes en Stella wil verlaten. Maar wanneer ze het haar meester vertelt, laat deze haar niet zo gemakkelijk gaan

Nathalie

1980 | Erotiek, Misdaad

Griekenland/Duitsland 1980. Erotiek van Ilia Milonako en Ila Milonako. Met o.a. Marcella Petri, Roger Beach, Mario Cutini, Grazia de Giorgi en Pauline Teutscher.

Een filmactrice ontdekt dat haar vriend, een regisseur van seksfilms, betrokken was bij haar ontvoering om met het losgeld zijn filmprojecten te financieren. Een naïeve maar aandoenlijke mengeling van soft seks en thrillerelementen.

La Vera storia della monaca di Monza

1980 | Drama

Italië 1980. Drama van Stefan Oblowsky. Met o.a. Zora Kerova, Mario Cutini, Paola Corazzi, Anna Karol Edel en Mario Noelli.

Een verrassend beheerst en vrij subtiel psychologisch drama over de verboden liefde tussen een non en een jonge edelman, een liefde die door een wrede inquisitie zal worden bestraft. Hoewel niet vrij te pleiten van enige sensatiezucht is deze verzorgde produktie in ieder geval mijlenver verwijderd van de hypocriete Italiaanse 'sexexploitatie' gesitueerd in kloosters, een subgenre dat vooral in de jaren zeventig welig tierde.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mario Cutini op televisie komt.

Reageer