José Antonio Félez

Producer

José Antonio Félez is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Gordos

2009 | Komedie

Spanje 2009. Komedie van Daniel Sánchez Arévalo. Met o.a. Antonio de la Torre, Roberto Enriquez en Verónica Sánchez.

Satirische kijk van Daniel Sánchez Arévalo op het overmatige belang dat in de westerse maatschappij wordt gehecht aan uiterlijk. Aan de hand van de belevenissen van handvol dikke mensen.

Azuloscurocasinegro

2006 | Drama

Spanje 2006. Drama van Daniel Sánchez Arévalo. Met o.a. Quim Gutiérrez, Marta Etura, Antonio de la Torre en Héctor Colomé.

Jorge (Gutiérrez) is goed opgeleid maar heeft, net als ooit zijn zieke vader, een nederig baantje. Dan vraagt zijn broer Antonio (De la Torre) hem vanuit de gevangenis om bij Antonio's vriendin een kind te verwekken. Ensemblefilm, met als thema het lastige leven van twintigers, die vooral gehinderd worden door hun eigen persoonlijkheden. Verfrissend debuut dat geen moment gekunsteld aanvoelt, maar dat stiekem natuurlijk wel is. De balans tussen ernst en humor is zo vanzelfsprekend, dat er wel lang over nagedacht moet zijn. Veel prijzen, waaronder Goya's voor Arévalo, Gutiérrez en De la Torre.

El bola

2000 | Drama

Spanje 2000. Drama van Achero Mañas en Achero Manas. Met o.a. Juan José Ballesta, Pablo Galán, Alberto Giménez, Manuel Marón en Ana Wagener.

Aangrijpend drama over een eenzaam, 12-jarig jongetje. Als hij vriendschap sluit met Alfredo, een nieuw klasgenootje, gaat er een wereld voor hem open. De zware onderwerpen - kindermishandeling, aids - komen op een bijna terloopse manier voorbij. El bola werd, geheel terecht, op talrijke Europese festivals bekroond.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer José Antonio Félez op televisie komt.

Reageer