Cong Su

Componist

Cong Su is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Im Chaos der Gefühle

2001 | Drama

Duitsland 2001. Drama van Diethard Klante. Met o.a. Franziska Walser, Edgar Selge, Anna Schudt, Rudolf Kowalski en Gundi Ellert.

Anne Steinberger (Walser) ontdekt dat haar man Christian (Selge) een intieme relatie onderhoudt met Margarete Boschinsky (Schudt), een collega op dezelfde school, waar zij en Christian lesgeven. Anne is zo woedend dat ze Christian de deur uitzet. Die nacht krijgt hij een beroerte, waardoor hij verlamt aan de rechterzijde. Anne gaat ondanks het gebeurde voor hem zorgen en houdt de boot af als Margarete eveneens Christian wil bemoederen. Christian herstelt heel langzaam; hij herstelt ook in het geheim zijn banden met Margarete, ondanks de zorgvuldige toenadering tussen hem en Anne. Tenslotte schikt Anne zich in het feit dat zij Margarete moet dulden. Het scenario van regisseur Klante gaat over het ontstaan van een wel heel bijzondere menage à trois, zoals je ze maar zelden vindt en daarmee onderscheidt deze film zich van de doorsnee soap. Het spel is niet slecht en wie zin in de probleemfilm-van-de-week heeft, kan er eens lekker voor gaan zitten. Het camerawerk is van Johannes Hollmann.

Maihime

1989 | Drama, Romantiek, Historische film

Japan/Duitsland 1989. Drama van Masahiro Shinoda. Met o.a. Hironi Go, Lisa Wolf, Brigitte Grothum, Haruko Kato en Mareike Carrière.

Een jonge Japanse militaire arts (Go) krijgt in 1885 een beurs om zijn kennis te verbreden in het Westen en hij gaat onder het wakend oog van de militaire attach[KA1]e studeren in Berlijn bij de vermaarde professor Robert Koch (Hoppe). Daar ontmoet Oost West in de vorm van hartstocht, romantiek en armoede, die hem doen besluiten het leger te verlaten en met een westerse vrouw (het danseresje, Wolf) te gaan samenleven totdat hij na veertien jaar terugkeert naar zijn vaderland, omdat hij een aanbod heeft gekregen dat hij niet kon weigeren. Mooi kijkspel dankzij de internationale produktie en dito vertolking. Gebaseerd op het autobiografische verhaal van Ogai Mori door Hans Borgelt, Tsutomu en regisseur Shinoda tot scenario bewerkt. De fotografie is van Jürgen Jürges.

Bangkok Story

1989 | Misdaad, Thriller

Duitsland 1989. Misdaad van Rolf von Sydow. Met o.a. Heiner Lauterbach, Günther Maria Halmer, Christine Garner, Rolf Hoppe en Joachim Kerzel.

Brandau (Lauterbach), die adviseur is voor ontwikkelingshulp, wordt buiten zijn wil betrokken bij de handel en wandel van drugsbaronnen in Thailand. Ook bekend als KILLING DRUGS.

Two Stars In The Milky Way

1931 | Drama

China 1931. Drama van Tom Zie Tse. Met o.a. Violet Wong, Raymond King, Kao Chien Fei, Yeh Chuen Chuen en V.K. Chung.

Deze melodramatsche film is de Chinese interpretatie van het Hollywood-succes A STAR IS BORN. Twee jonge sterren Li Yueh Ying (Wong) en Yang Yee Yun (King) maken het op het witte doek en zijn voor de buitenwereld en adorabel stel, maar achter de coulissen kan het niks worden, want Yang Yee Yun is getrouwd. Teleurgesteld gaat Li Yueh Ying terug naar haar vader op het platteland. Regisseur Tom Zie Tse maakte deze zwijgende klassieker naar Amerikaans voorbeeld en biedt een uniek beeld van Sjanghai rond 1930. Cong Su, die in Duitsland woont en zijn sporen verdiende als de componist voor Bertolucci's film THE LAST EMPEROR, schreef in 1997 de muziek voor de gerestaureerde versie die uitgevoerd wordt door het Kammerensemble van het orkest van Stuttgart. Voor filmliefhebbers beslist een Fundgrube.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cong Su op televisie komt.

Reageer