George Rivero

Acteur

George Rivero is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

A puño limpio

1988 | Actiefilm, Western, Avonturenfilm

Mexico/Spanje 1988. Actiefilm van Frank Zuñiga. Met o.a. Edward Albert, George Rivero, Mike Connors en Simón Andreu.

Een ex-boxer komt aan in de stad Rosario, om de dood van zijn vriend te wreken. De man die hij zoekt is ook een beroepsvechter en beiden maken zich gereed voor de strijd, maar dan duikt er een mafioso op. Een combinatie van allerlei genres: van exotische avonturen tot de western. Zeer middelmatig; het enige opmerkelijke is het camerawerk.

La Conquista de la tierra perdida

1983 | Fantasy

Spanje/Mexico/Italië 1983. Fantasy van Lucio Fulci. Met o.a. Andrea Occhipinti, George Rivero, Sabrina Sellers, Corrado San Martin en Violeta Cela.

De doorgaans in gore horror gespecialiseerde Fulci draait ook z`n hand niet om voor een potje fantasy, en met al even desastreuze gevolgen. Voor zover er aan de film een touw vast te knopen valt gaat het over Ilias, een dappere krijger die van zijn vader, de heerser van Cronos, een magische boog krijgt en daarmee naar een ver land wordt gestuurd om daar de plaatselijke despoot, ene Ocron, van de troon te werpen. Onderweg wordt hij belaagd door o.a. een metalen demon, foetusmensen, zombies, wolfmensen en zijn eigen spiegelbeeld. Het is allemaal nogal lachwekkend getruceerd (tijdens een vechtscène verliest één van de wolfmensen z'n hoofd en kruipt beschaamd uit beeld). Enig lichtpunt in deze soms bijzonder geestige rotzooi is de schitterende symfonische muziek van Claudio Simonetti. Ook bekend als CONQUEST.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George Rivero op televisie komt.

Reageer