Marcelo Chávez

Acteur

Marcelo Chávez is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Una Estrella y dos estrellados

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, María Antonieta Pons, Marcelo Chávez en Oscar Ortíz de Pinedo.

Na vele incidenten worden twee jongens aangenomen als figuranten voor een film. De nadagen van de komiek 'Tin Tan', die zijn rol overigens nog met enige flair weet te spelen.

El Fantasma de la opereta

1959 | Komedie, Horror

Mexico 1959. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Ana Luisa Peluffo, Marcelo Chávez en Famie 'Vitola' Kaufman.

Een stel besluit een toneelstuk op te gaan voeren in een verlaten theater waar het schijnt te spoken. Een armetierige komedie die in niets lijkt op het meerdere keren verfilmde The Phantom of the Opera van Gaston Leroux, waarvan het een parodie is zonder enig gevoel voor humor.

El Bello durmiente

1952 |

Mexico 1952. Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Lilia del Valle, Tin Tan, Marcelo Chávez en Wolf Rubinski.

Een parodie op het onsterfelijke verhaal van de Doornroosje, als huldebetoon aan het grove komische talent van Tin Tan.

Simbad el mareado

1950 | Komedie

Mexico 1950. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Tin Tan, Telma Ferriño, Marcelo Chávez en Jacqueline Evans.

Telkens als hij gaat varen verliest een jongeman het bewustzijn en begint hij te dromen en steeds als hij weer bijkomt zit hij tot over zijn oren in de ellende. Een sympathieke komedie met zeer vermakelijke scènes.

Con la música por dentro

1946 | Komedie

Mexico 1946. Komedie van Humberto Gómez Landero. Met o.a. Germán Valdés 'Tin Tan', Marcelo Chávez en Marga López.

Een man verkleedt zich als vrouw om als kokkin te worden aangenomen bij een aristocratische familie. Zowel de regie als het scenario presteren het om 'Tin Tan', een acteur met een tamelijk groot talent, te laten overkomen als een echte paljas zonder een sprankje humor.

El Hijo desobediente

1945 | Komedie

Mexico 1945. Komedie van Humberto Gómez Landero. Met o.a. Germán Valdés 'Tin Tan', Marcelo Chávez en Cuca Escobar.

Een jongeman raakt in de problemen door zijn manier van leven. De kwaliteiten van de komiek 'Tin Tan' werden totaal onbenut gelaten door Gómez Landero, die er niet meer van wist te maken dan een ordinaire lachfilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marcelo Chávez op televisie komt.

Reageer