Saachiko

Acteur

Saachiko is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Do Me a Favor

1997 | Thriller

Verenigde Staten 1997. Thriller van Sondra Locke. Met o.a. Rosanna Arquette, George Dzundza, Devon Gummersall, Julie Ariola en Frances Fisher.

Alex Langley (Arquette) is net ontsnapt uit de gevangenis. Ze is eind dertig en ziet er aantrekkelijk uit. Ze is de natte droom van een highschool-leerling. Ze houdt zich staande met overvalletjes en weet de bediende van een drankwinkel (Gooding, Jr. in een cameo) zijn glanzende BMW afhandig te maken. Ze ontmoet Lincoln Muller (Gummersall), die in het laatste jaar van de highschool is. Lincoln is weg van haar en Alex ziet in hem iemand, bij wie zij zich kan verschuilen. Ze gaan samen op de overvaltoer totdat ze in de val lopen. De film is traag en een mengelmoes van ingrediënten uit PRIVATE LESSONS, SOMETHING WILD en TRADING FAVORS, maar vol met clichés en onwaarschijnlijke verhaalwendigen zoals het feit dat Alex geld nodig heeft voor de verpleging van haar zieke moeder. Een slome B-film, waarin de aardige Arquette, die veel beter verdient, gereduceerd is tot een rol die Shannon Tweed met verve speelt - niet dat Arquette minder presenteert, er is een aardige badscène, waarin ze heerlijk onpreuts te zien is. Het scenario is van Timothy Albaugh en Tag Mendillo naar een verhaal van Albaugh. Het camerawerk is van Jerry Sidell.

My Family

1995 | Drama

Verenigde Staten 1995. Drama van Gregory Nava. Met o.a. Jimmy Smits, Esai Morales, Eduardo Lopez Rojas, Jenny Gago en Elpidia Carrillo.

Mexico in de jaren 1920. Vlak na de revolutie zijn de levensomstandigheden in een dorpje erbarmelijk. Jos[KA1]e Sanchez (Vargas, later Rojas) ziet geen toekomst meer en besluit zijn geluk in de Sates te zoeken. Hij gaat te voet naar L.A. waar hij na een meer dan een jaar aankomt.

Hito Hata: Raise the Banner

1980 | Drama

Verenigde Staten 1980. Drama van R.A. Nakamura. Met o.a. Duane Kubo, Mako, Hiroshi Kashiwagi, Tad Horino en Saachiko.

Een sociaal dramatische film over de Japanse inwoners van Little Tokyo in New York. De film concentreert zich op Oda, een bejaarde man die ooit als jongeling naar Amerika kwam met de bedoeling genoeg geld te verdienen om in zijn geboorteland een eigen zaak te beginnen. Net als vele anderen keerde hij uiteindelijk nooit terug. Een niet oninteressant thema wordt door de filmmakers op bijna documentaire wijze toegelicht. Gefilmd op locatie in Little Tokyo en vooral daardoor kleurrijk en onderhoudend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Saachiko op televisie komt.

Reageer