Blanca de Castejón

Acteur

Blanca de Castejón is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Los signos del zodiaco

1962 | Drama

Mexico 1962. Drama van Sergio Véjar. Met o.a. Kitty de Hoyos, Angélica María, Pilar Souza en Blanca de Castejón.

Het leven van de inwoners van een stadswijk en hun onmachtige strijd tegen de ellende. Gebaseerd op het toneelstuk van Sergio Magaña. De verfilming was zo minitieus dat het effect ervan grotesk is: te veel dialogen, lange scènes, gebrek aan ritme en actie.

Mientras el cuerpo aguante

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. María Victoria, Blanca de Castejón, Carlos Riquelme en Alfonso 'Pompín' Iglesias.

Een dienstmeisje wordt op slag rijk als haar meester haar een grote erfenis nalaat. Vanaf dat moment gedraagt zij zich als een despoot voor haar personeel. Een [KL]remake[KLE] van de Argentijnse film LA DANZA DE LOS MILLONES van Luis Bay[KA1]on Herrera (1942). Een uitermate zwakke film.

El Gallo colorado

1957 | Komedie, Musical

Mexico 1957. Komedie van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Miguel Aceves Mejía, Hugo Avendaño, Rosa Arenas en Blanca de Castejón.

Dankzij zijn vriend, die bariton is, wint een arme pottenbakker een prijs, en de liefde van zijn vriendin. Soort mengelmoes van hoofdstedelijke cultuur en volkskunst, met zeer twijfelachtig resultaat.

Nosotras las taquígrafas

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Alma Rosa Aguirre, Lilia del Valle, Blanca de Castejón en Sara Montes.

De avonturen van zeven secretaresses die bij hetzelfde bedrijf werken. Muriel wilde zóveel vertellen, dat de kijker op het laatst niet meer weet van wie nou het kind was en van wie de minnaar - naast vele andere ongerijmdheden, natuurlijk.

Yo soy tu padre

1947 | Komedie

Mexico 1947. Komedie van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Luis Sandrini, Blanca de Castejón en Manuel Fábregas.

Een dichter geeft zich uit voor de vader van een student met de bedoeling laatstgenoemde met zijn verloofde te laten trouwen. De film is van wel zeer laag allooi.

Ya tengo a mi hijo

1946 | Drama

Mexico 1946. Drama van Ismael Rodriguez. Met o.a. Fernandito Bohigas, Isabela Corona en Blanca de Castejón.

Een vrouw, die gefrusteerd is geraakt omdat ze geen kinderen kan krijgen en ze ook niet kan adopteren, besluit een kind te ontvoeren. De film is gebaseerd op een ware gebeurtenis, die datzelfde jaar heel Mexico in beroering bracht. Meer dan een overdreven smartlap is het echter niet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Blanca de Castejón op televisie komt.

Reageer