Clavillazo is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

Los fenómenos de futbol

1962 | Komedie, Sportfilm

Mexico 1962. Komedie van Manuel Muñoz. Met o.a. Clavillazo, Sara García, Kitty de Hoyos en Dacia González.

Als ze en voetbalwedstrijd gaan bespreken, raken de leden van de club Guadalaraja in moeilijkheden. Natuurlijk spelen in deze vervelende film de voetballers van de genoemde club mee. Vervolg op LAS CHIVAS RALLADAS.

Las chivas ralladas

1962 | Komedie, Sportfilm

Mexico 1962. Komedie van Manuel Muñoz. Met o.a. Clavillazo, Dacia González, Emily Cranz en Sara García.

De geschiedenis van een voetbalelftal en zijn prachtige overwinning op een Braziliaanse ploeg. Gefilmd ter meerdere glorie en vermaak van de voetbalclub Guadalajara, die verschillende keren kampioen werd. Zonder meer onuitstaanbaar. Er is ook nog een vervolg gemaakt: LOS FENOMENAS DEL FUTBOL.

Los bárbaros del norte

1961 | Komedie, Avonturenfilm

Mexico 1961. Komedie van José Díaz Morales. Met o.a. Clavillazo, Adilia Castillo, Javier Solís en Rodolfo Landa.

Een plattelandsagent doet zich voor als schoolmeester om zo een paar bandieten te kunnen verslaan, die terreur uitoefenen over een heel dorp. Het verhaal van deze nogal slappe avonturenkomedie is wel erg afgezaagd.

Pobres millonarios

1957 | Komedie, Drama

Mexico 1957. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Clavillazo, Ana Luisa Peluffo, Irma Dorantes en Sara García.

Een apothekersassistent voorkomt dat een gezin op straat wordt gezet en bereikt dat een vriend en een vriendin met elkaar trouwen. Gemaakt karikaturaal en volkomen ongeloofwaardig.

Piernas de oro

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Alejandro Galindo. Met o.a. Clavillazo, Teresa Velázquez, Marco de Carlo en Oscar Pulido.

Een dorpeling wint een fietswedstrijd, als hij door zijn toekomstige schoonvader op de hielen wordt gezeten. Één van de meest erbarmelijke Mexicaanse komedies uit de jaren vijftig.

El Castillo de los monstruos

1957 | Horror

Mexico 1957. Horror van Julián Soler. Met o.a. Clavillazo, Carlos Orellana, Evangélica Elizondo en Guillermo Orea.

Een sukkelaar komt Dracula, Frankenstein en de Weerwolf tegen. Een slechte Mexicaanse imitatie van ABBOTT AND COSTELLO MEET FRANKENSTEIN.

Nunca me hagan eso

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Clavillazo, María Antonieta Pons, Martha Mijares en Roberto Cañedo.

Een zwerver, moe van de minachting van een vrachtwagenchauffeur, maakt deze wijs dat hij bevriend is met een beroemd actrice. Van de film en de grappen gaan er dertien in een dozijn.

Una Movida chueca

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van Rogelio A. González. Met o.a. Clavillazo, Yolanda Varela, Raúl Ramírez en Dolores Camarillo.

Een geleerde neemt een zwerver in dienst om een serum uit te proberen waarmee je de toekomst kunt voorspellen. Deze flauwe film vervalt steeds in herhalingen.

Pura vida!

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Clavillazo, Maricruz Olivier, Carmelita González en Celia Viveros.

Een arme man met een goed hart wil alle problemen van de buurt waar hij woont oplossen, maar maakt het allemaal nog veel ingewikkelder. Veel te simpele komedie.

El Chismoso de la ventana

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Clavillazo, Martha Mijares, Oscar Pulido en Celia Viveros.

Bij vergissing krijgt de bediende van een antiekzaak een telescoop in handen waarmee hij zijn buren gaat bespieden. Een zeer slechte parodie op Hitchcocks REAR WINDOW.

El Fantasma de la Casa Roja

1954 | Komedie, Horror, Mysterie

Mexico 1954. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Alma Rosa Aguirre, Raúl Martínez, Clavillazo en Jorge Reyes.

Een overleden rijkaard heeft in zijn testament geschreven dat er in het sinistere Casa Roja een schat verborgen ligt. Degene die hem vindt mag zich de eigenaar van de schat noemen als hij drie nachten in het huis heeft doorgebracht. Sympathieke film met veel gevoel voor ritme.

Chucho el Roto

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Miguel M. Delgado. Met o.a. Luis Aguilar, Elda Peralta, Clavillazo en José Baviera.

Na zijn ontsnapping uit de gevangenis, waar hij onterecht was opgesloten, vormt een man een bende, die de rijken berooft om de armen te helpen. Tweede versie van de in 1934 door Gabriel Soria opgenomen film. Routineus, langdradig en volkomen clichématig.

El Genial detective Peter Pérez

1952 | Komedie, Misdaad

Mexico 1952. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Clavillazo, Rosa Arenas, René Cardona en Eduardo Noriega.

Een detective raakt verzeild in een eindeloze reeks verwikkelingen als hij een moordenaar op de hielen zit. Debuut van de komiek Clavillazo, die voor de camera's een te kille en te mechanische indruk maakt, met overdreven gebaren. Zwak.

Ahí vienen los gorrones

1952 | Komedie, Musical

Mexico 1952. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Lilia del Valle, Clavillazo, Manolín en Estanislao Schillinsky.

De obers van een restaurant raken hun baan kwijt als de baas in het gevang belandt. Komisch-muzikale orgie waarin Martínez Solares vergeefs orde trachtte aan te brengen. Al met al zit er voldoende sympathieke volkshumor in.