Tom Fielding

Acteur

Tom Fielding is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Young Lawyers

1969 | Drama

Verenigde Staten 1969. Drama van Harvey Hart. Met o.a. Jason Evers, Judy Pace, Zalman King, Tom Fielding en Anjanette Comer.

Drie studenten in de rechten, in dienst van een beroemde Bostonse advocaat, richten een collectief op in een stadswijk om twee muzikanten te verdedigen, die beschuldigd worden van roof en geweldpleging op een taxichauffeur. Veel buitenopnamen, en een scenario dat de rechtskundige kanten van de zaak stevig aanpakt, maken er een goede film van, maar kijk uit voor het slot.

The Model Shop

1969 | Drama

Frankrijk/Verenigde Staten 1969. Drama van Jacques Demy. Met o.a. Gary Lockwood, Anouk Aimée, Alexandra Hay, Carole Cole en Severn Darden.

Vierentwintig uur in het leven van een gedesillusioneerde jonge architect (Lockwood) en zijn verhouding met een in de steek gelaten fotomodel (Aimée). Regisseur Demy heeft een goed oog voor de betreffende locaties, Los Angeles, maar de algehele benadering van de plot is ambivalent.

Changes

1968 | Drama

Verenigde Staten 1968. Drama van Hall Bartlett. Met o.a. Kent Lane, Michele Carey, Manuela Thiess, Marcia Strassman en Jack Albertsen.

Een fraai gefotografeerd (Richard Morres) tijdsbeeld van Calfornië ten tijde van de Hippies aan de hand van een dropout van rijke ouders die zijn bestemming en identiteit zoekt. Welwillende kijkers laten zich misschien de vergelijking opdringen met REBEL WITHOUT A CAUSE. Folk- en Rock-songs van Judy Collins, Tim Buckley en Kim Weston wakkeren de nostalgie aan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Fielding op televisie komt.

Reageer