Justyna Wasilewska

Acteur

Justyna Wasilewska is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Beyond Words

2017 | Drama

Nederland/Polen/Frankrijk 2017. Drama van Urszula Antoniak. Met o.a. Jakub Gierszal, Andrzej Chyra, Christian Löber en Justyna Wasilewska.

De volledig geïntegreerde jonge Berlijnse advocaat Michael - met achterovergekamde blonde Wilders-lokken - krijgt bezoek van zijn dood gewaande Poolse vader, een muzikant. Dat stort hem in een existentiële crisis. Want wat gaat er schuil achter de rol die Michael zo perfect speelt? Intelligente, urgente speelfilm van Nederlands-Poolse Antoniak (Nothing Personal, Code Blue) die ongemakkelijke vragen opwerpt over migratie, nationalisme, machtsverhoudingen, verbondenheid, acceptatie en vrijheid. Geschoten in zwart-wit, met vaak poëtische teksten en twee hoofdpersonages die beiden wel iets van een spook weghebben.

The Art of Loving

2017 | Drama

Polen/Polen 2017. Drama van Maria Sadowska. Met o.a. Magdalena Boczarska, Piotr Adamczyk, Karolina Gruszka, Tomasz Kot en Kamila Kaminska.

De non-conformistische Poolse seksuoloog Michaliny Wislockiej (liefkozend ‘Mischka’ genoemd) zet zich al vanaf haar studietijd tijdens de Tweede Wereldoorlog in voor vrijzinnige ideeën op het gebied van seks. In de jaren zeventig schrijft ze een boek waarin ze de gelijkheid van seksueel genot propageert, maar de communistische uitgeverswereld blijkt nog niet klaar te zijn voor haar taboedoorbrekende gedachtegoed. Actrice Magdalena Boczarska is geweldig als de ietwat lompe, directe, en tegelijk kwestbare Mischka; ze won er in eigen land een Eagle Award mee.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Justyna Wasilewska op televisie komt.

Reageer