Diana Canova

Acteur

Diana Canova is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Night Partners

1983 | Misdaad

Verenigde Staten 1983. Misdaad van Noel Nosseck. Met o.a. Yvette Mimieux, Diana Canova, Arlen Dean Snyder, M. Emmet Walsh en Patricia McCormack.

De huisvrouwen Mimieux en Canova trekken erop uit om mensen te hulp te schieten die het slachtoffer zijn geworden van een misdaad; ze dolen in de nacht rond in een - niet als zodanig herkenbare - politiewagen en bestrijden misstappen zonder wapens te gebruiken.

Peking Encounter

1981 | Romantiek

Verenigde Staten 1981. Romantiek van E.W. Swackhamer. Met o.a. Diana Canova, Mason Adams, June Lockhart, Shi Yong en Chen Chong.

Een groepje Amerikaanse toeristen bezoekt Peking. Ze worden overal goed ontvangen, maar slagen er niet in contact te maken met de mensen zelf, iets wat medische studente Susan (Canova) vervelend vindt. Uiteindelijk leert ze een Chinese musicus kennen, Nu Wei (Yong), die haar meeneemt op een ritje door de stad. Ook al wordt omgang met buitenlanders niet bepaald op prijs gesteld toch neemt Nu Wei Susan mee naar zijn ouders op het platteland. Een film waarin totaal niets gebeurt, buiten een eindeloos filmen van de bezienswaardigheden van Peking. Gelukkig is er Adams die als culinair liefhebber Clyde Hawthorne enkele geestige dialogen heeft. Je kan beter naar een documentiare over de stad kijken. Het scenario werd gepleegd door Cecile Tang en Timothy Burns en Robert M. Baldwin, Jr. stond in voor de fotografie.

The Death of Ocean View Park

1979 | Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1979. Drama van E.W. Swackhamer. Met o.a. Mike Connors, Martin Landau, Diana Canova, Perry Lang en James Stephens.

Een orkaan maakt een kermis aan de kust met de grond gelijk tijdens een lang weekend en veel bekende tv-persoonlijkheden raken op overtuigende wijze in paniek. De speciale effecten zijn verrassend middelmatig als je nagaat dat voor de film een echte kermis werd vernietigd.

With This Ring

1978 | Komedie

Verenigde Staten 1978. Komedie van James Sheldon. Met o.a. Tony Bill, Tom Bosley, Diana Canova, John Forsythe en Scott Hylands.

De doorsnee-aanpak van de huwelijksklucht met alle voorspelbaarheid van een aflevering van de tv-serie LOVE BOAT. Bing Crosby's dochter Mary Francis genoot hierin haar tv-debuut.

The First Nudie Musical

1976 | Musical, Erotiek

Verenigde Staten 1976. Musical van Mark Haggard en Bruce Kimmel. Met o.a. Stephen Nathan, Cindy Williams, Bruce Kimmel, Diana Canova en Alexandra Morgan.

Een voornamelijk op [KA1]e[KA1]en grap gebaseerd idee, nogal magertjes ondanks een sfeer van beminnelijkheid: een wanhopige jonge filmmaker (Nathan) probeert zijn studio te redden door een pornomusical te maken - compleet met succesnummers als 'Dansende Dildo's'. De beste bijdragen leveren de personen die hun kleren aanhouden. Co-regisseur en -ster Kimmel schreef tevens het scenario en de meeste liedjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Diana Canova op televisie komt.

Reageer