Chris Davis

Acteur, Cameraman

Chris Davis is acteur en cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Kenny

2006 | Komedie

Australië 2006. Komedie van Clayton Jacobson. Met o.a. Shane Jacobson, Ronald Jacobson, Eve von Bibra, Chris Davis en Jesse Jacobson.

Kenny heeft geen baan waar kinderen van dromen of waarvan schoonouders onder de indruk zijn. Maar hij is er goed in en heeft het er knap druk mee: mobiele wc's installeren. Deze Australische mockumentary volgt de optimistische goedzak van de firma Splashdown naar festivals, kerk- en sportevenementen en de internationale Pumper & Cleaner conferentie. Regisseur Jacobson, die zijn broer, zoon en vader in de film laat spelen, bewerkte een eerdere korte film tot een innemende, geestige komedie over de dagelijkse belevenissen en droge levensfilosofieën van een plas- en poepexpert.

Emerging

1985 | Drama

Australië 1985. Drama van Kathy Mueller. Met o.a. Shane Connor, Sue Jones, Robin Gibbes, Tibor Gyapjas en Brenda Addie.

Sinds hij betrokken raakte bij een motorongeval is Stephen McNair (Connor) aan een rolstoel gekluisterd. Hij voelt zich nutteloos en haat de wereld rond hem. Zijn toekomst ziet hij zwart in. Wat moet er gebeuren als hij het revalidatie-centrum verlaat? Zal Cathy (Gibbes), zijn verloofde, hem nog willen? Hij woont een toneelvoorstelling bij, maar wanneer de actrice Haley (Jones), die een gehandicapte speelt, na het stuk rechtstaat raakt hij helemaal uit de bol. Hij voelt zich bedrogen. Haley van haar kant voelt zich persoonlijk betrokken bij deze tragedie buiten haar wil om. Ze gaat Stephen terug opzoeken en tussen beiden groeit een vriendschap. Wat begint als een schitterend docudrama over het leven in een revalidatie-centrum (waarin gehandicapten zelf de rollen bezetten) valt de film uiteen in een voorspelbaar sentimenteel drama dat weinig realistisch evolueert naar een geforceerd slot. De twee hoofdrolspelers leven zich uitstekend in hun rol in, maar het scenario van Max Richards werkt hen tegen. Chris Davis stond achter de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chris Davis op televisie komt.

Reageer