Chris Thomas

Acteur

Chris Thomas is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Perfumed Garden

1998 | Fantasy, Erotiek

India/Verenigde Staten 1998. Fantasy van Jag Mundhra. Met o.a. Ivan Baccarat, Amy Lindsay, Pravesh Kumar, Gigi St. Blaque en Rajeshwari Sachdev.

Een Amerikaans stel, dat bijzondere objecten uit de oudheid verzamelt, kampt al enige tijd met huwelijksproblemen. Wanneer hun hulp wordt ingeschakeld bij het zoeken naar een beeld dat verband houdt met de wijsheden van de Kama Sutra, reist het stel af naar India. De erotische magie slaat toe wanneer het beeld wordt gevonden

Blind Vengeance

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Stephen Lieb. Met o.a. Rod Kei, Carl Vanmeter, Cheryl Kalanoc, Pely Ferrer en Sarah Matthews.

Karateleraar Ricky Dirks (Kei) krijgt het zwaar te verduren als hij aanpapt met een van zijn leerlingen. Bovendien verschijnt zijn aartsvijand Tony Minelli (Vanmeter), die vroeger ooit een vriend was, weer ten tonele. Deze maakt zich sterk dat hij in staat is om Ricky voor eens en altijd te verslaan. Pas na de dood van een gemeenschappelijke vijand kunnen de mannen elkaar weer onder de ogen komen. Een domme, banale knokfilm, die op video uitkwam en bestemd is voor een weinig eisend publiek. De onbekende acteurs zullen met recht en reden voor eeuwig onbekend blijven, want van acteren hebben ze geen van allen kaas gegeten. Tot overmaat van ramp zijn zelfs de gevechtsscènes niet eens spannend. De rotzooi werd geschreven door Matt Diagoshue. De fotografie is van Bob Kronovet, die tevens als producent optrad. Beslist te mijden voor iedereen, die over een iezeltje piezeltje goede smaak beschikt.

Ice Pawn

1989 | Drama, Sportfilm

Verenigde Staten 1989. Drama van Barry Samson. Met o.a. Paul Cross, Robert Budaska, Kelly Sweeney, Dan Haggerty en Chris Thomas.

Een potentiële schaatskampioen voor wie het olympisch goud binnen bereik komt, ontdekt dat hij een pion was van zijn trainer, manager en sponsors, die allemaal op eigen belang uit zijn en voor wie geen vuile truc uit het boek ongebruikt bleef. Hij krijgt een groot gewetensconflict over de overwinning, maar in de finale overwint hij alles. Zo'n typische Amerikaanse sportfilm, waarbij alleen winnen telt, maar het scenario biedt een aanvaardbare oplossing, die geslikt kan worden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chris Thomas op televisie komt.

Reageer