Peter Nestler is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Eine hübscher als die andere

1961 | Komedie

Duitsland 1961. Komedie van Axel von Ambesser. Met o.a. Heidi Brühl, Peter Nestler, Gustav Knuth, Rudolf Platte en Peter Vogel.

Rijkeluiszoon Pitt Seeberg (Nestler) is een ellendige nietsnut die achter de rokken aanjaagt. Gabi (Br[KA3]uhl) moet van zo`n oppervlakkige hartedief niets hebben, maar hij wordt verliefd op haar, en weet haar dankzij een andere identiteit in te palmen totdat hij geheel voorspelbaar (inclusief de finale) door de mand valt. Goed voer voor Brühl-fans, die haar nog eens willen zien. Het scenario is van Aldo von Pinelli, Dieter Hildebrandt en Gustav Kampendonk. Het camerawerk is van Igor Oberberg.

Eine Hubscher Als Die Andere

1961 | Komedie

Duitsland 1961. Komedie van Axel von Ambesser. Met o.a. Heidi Brühl, Gustav Knuth en Peter Nestler.

Pitt Seeberg, zoon van een industrieel, heeft zijn zinnen gezet op de zelfbewuste Gabi. De playboy moet alle registers opentrekken omdat Gabi niets moet hebben van mannen van zijn slag. Als eenvoudige autoverkoper benadert Pitt Gabi en wordt op slag verliefd

Der Hochtourist

1961 | Komedie

Duitsland 1961. Komedie van Ulrich Erfuhrt. Met o.a. Willy Millowitsch, Claude Farell, Marlies Behrens, Peter Nestler en Franz Schneider.

Min of meer een variant op de rolprenten uit 1931 en 1942: dit keer is de Keulse fabrikant zonder medeweten van zijn familie de beschermheer van een schouwburg in München die hij financiert nadat de directrice hem daartoe heeft verleid, maar bij de première van het stuk Wilhelm Tell beleeft de tempel der muzen zijn fiasco; hetzelfde geldt voor deze versleten klucht. Er was kennelijk rond 1960 een gebrek aan originele scenario's.

...und so was nennt sich Leben

1960 | Drama

Duitsland 1960. Drama van Géza von Radványi. Met o.a. Karin Baal, Michael Hinz, Elke Sommer en Peter Nestler.

Ouders die hun kinderen niet verstaan en kinderen die rebelleren leiden tot de zelfmoord van een meisje en van de jongeman die haar liefheeft. Een misbaksel van de bovenste plank.