Crystal Carson

Acteur

Crystal Carson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Killer Tomatoes Strike Back!

1991 | Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten 1991. Sciencefiction van John De Bello. Met o.a. Rick Rockwell, Crystal Carson, John Astin, Steve Lundquist en Rock Peace.

Het tweede vervolg op ATTACK OF THE KILLER TOMATOES. Als de grap over de kwade planten een beetje verbleekt nemen de makers van de film nieuwe doelen op de korrel: Astin, de gekke geleerde, gebruikt de stomste tv-programma's om het volk murw te maken voordat de tomaten weer aanvallen. Een uitbundige satire.

Cartel

1989 | Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van John Stewart. Met o.a. Miles O'Keefe, Don Stround, Greg Cummins, William Smith en Crystal Carson.

Piloot O'Keefe belandt door dubbelspel van cocaïnesmokkelaars in de bak, waar ook het boosaardige brein achter deze illegale importlijn zit opgesloten. Die runt zijn misdaadimperium gewoon vanachter de tralies en wil dat O'Keefe weer voor hem gaat werken. Als hij dat weigert, laat de drugsbaas O'Keefe's zuster vermoorden. O'Keefe breekt uit en neemt daarbij geholpen door zijn sexy vriendin, op een verschrikkelijke manier wraak. Uitsluitend kritiekloze kijkers stellen zich helemaal niet de vraag of de overheid ook nog had wat moeten doen en nemen deze bedenkelijke film vol harde actie en nodeloos geweld, serieus. Redelijk in elkaar gezet, dat wel.

The Zero Boys

1985 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1985. Thriller van Nico Mastorakis. Met o.a. Daniel Hirsch, Kelli Maroney, Tom Shell, Nicole Rio en Jared Moses.

De strakke regie brengt enige verbetering aan in het muffe verzinsel over een stelletje lawaaischoppers, die door maniakken in de wouden worden geterroriseerd. Maar hoed je voor een grote teleurstelling, want het verhaal eindigt plotseling zonder dat er een oplossing is voor het noodlot van de personages.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Crystal Carson op televisie komt.

Reageer