Tibor Lukács (1978) is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Op gepaste afstand

2020 | Korte film, Romantiek

Nederland 2020. Korte film van Jon Karthaus. Met o.a. Noortje Herlaar, Tibor Lukács, Huub Stapel, Leo Alkemade en Juvat Westendorp.

In deze korte film ontmoeten Ilias en Eef elkaar ten tijde van de corona-crisis. De twee brengen samen een dag door in de uitgestorven straten van een stad in lockdown.

Hallali

2019 | Misdaad

Nederland 2019. Misdaad van Eché Janga. Met o.a. Tibor Lukács, Bart Slegers, Erik van Welzen en Daniël van Wijk.

Politicus Gerben Kooistra heeft een fout gemaakt en moet boeten: hij wordt interim-burgemeester van een klein gehucht in het zuiden des lands, waar de vorige burgemeester bij een ongeluk aan zijn eind is gekomen. Maar als Gerben en zijn opstandige puberzoon in het wel dorp aankomen, botst hij al snel met een lokale crimineel. Regisseur Janga mijdt platgetreden paden, waarvoor lof, maar je gaat je bij het kijken wel een beetje afvragen waarom al die bizarre ontwikkelingen, personages en camerastandpunten bij David Lynch’ Twin Peaks wél goed werkten.

Taiki

2019 | Familiefilm

Nederland 2019. Familiefilm van Mirjam de With. Met o.a. Pepijn van der Sman, Jennifer Hoffman, Tibor Lukács en Linde van der Storm.

Een gezin is op weg naar Zweden voor een vakantie zonder digitale spullen. Bruno van negen was liever thuis gebleven om te gamen. Tijdens de rit lopen de spanningen tussen ouders en zoon zo hoog op dat ze hem de auto uitzetten. Bruno verdwijnt de Zweedse bossen in en leert daar van alles over het echte leven. Ook de ouders leren een belangrijke les. Avontuurlijke familiefilm heeft herkenbare moderne thema’s en is vooral spannend vanwege een wolfshond en de Zweedse natuur, fraai in beeld gebracht door cameraman Goert Giltay.

Hartenstrijd

2016 | Romantische komedie

Nederland 2016. Romantische komedie van Janice Pierre. Met o.a. Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Eva van de Wijdeven, Oscar Aerts en Miro Kloosterman.

NL 2016. Van Janice Pierre. Met oa Tibor Lukács, Jennifer Hoffman en Eva van de Wijdeven. De foute vriend van tuttige politieagente Tina (Hoffman) heeft het uitgemaakt. Ze besluit zich voortaan niet meer emotioneel te binden en wil alleen nog maar losse relaties hebben. Sven (Lukács) is juist op zoek naar het omgekeerde: hij heeft met een vriend gewed dat hij vijf keer een date met een vrouw kan hebben zonder met haar in bed te belanden. Ze kiezen elkaar als proefkonijn. Romcom voor liefhebbers van het genre met een hekel aan verrassingen. Mild geestige bijrollen van Georgina Verbaan, Cees Geel en Loek Peters houden het nog een beetje draaglijk voor de partners van die liefhebbers.

Homies

2015 | Komedie

Nederland 2015. Komedie van Jon Karthaus. Met o.a. Robert de Hoog, Manuel Broekman, Tibor Lukács, Gijs Naber en Charlie Chan Dagelet.

Regiedebuut van ZOOP-acteur en televisieproducent Karthaus, over vier vrienden die door de Russische maffia worden opgezadeld met 22 kilo cocaïne. Binnen enkele dagen moeten ze de harddrugs zien te slijten, maar hun weinig ingenieuze verkoopplan brengt hen alleen maar verder in de problemen. De chaos en grove humor die volgen, zijn aanvankelijk best vermakelijk, maar halverwege implodeert de film volledig. Het toch al rommelige verhaal wordt compleet ongeloofwaardig, elke grap wordt tien keer herhaald en de stompzinnigheid van de personages wordt alsmaar vermoeiender.

Tussen twee mensen

2004 | Drama

Nederland 2004. Drama van Lernert Engelberts. Met o.a. Paul Kooij en Tibor Lukács.

2004. Het is oorlog in Nederland. Wim, een eenzame man, krijgt een onderduiker in huis, David. Gaandeweg de dagen en de verveling, dringt David zich op steeds onplezieriger wijze op aan Wim, waarbij hij pijnlijke vragen stelt over diens privé-leven. Hij treitert hem met zijn overleden moeder en zinspeelt op zijn latente homoseksualiteit. Totdat Wim het niet meer pikt...