Minnie Rayner

Acteur

Minnie Rayner is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Gaslight

1939 | Drama, Thriller

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1939. Drama van Thorold Dickinson. Met o.a. Anton Walbrook, Diana Wynyard, Frank Pettingell, Cathleen Cordell en Robert Newton.

Een eerdere verfilming van het toneelstuk van Patrick Hamilton doet niet onder voor die van Cukor, maar heeft minder bekende acteurs en is daardoor enigszins in het vergeetboekje geraakt. Hier is het Walbrook die een misdadig verleden wil verbergen en juwelen probeert te vinden in het huis van zijn echtgenote die hij gek probeert te maken. Scenario van A.R. Rawlinson en Bridget Boland. Camerawerk van Bernard Knowles. Ook bekend als ANGEL STREET.

I lived with You

1933 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1933. Komedie van Maurice Elvey. Met o.a. Ivor Novello, Ursula Jeans, Ida Lupino, Minnie Rayner en Eliot Makeham.

De Russische prins Felix Lenieff (Novello), die is uitgeweken uit zijn vaderland, door de Oktober Revolutie (van 1917), bevindt zich zonder middelen in Londen. Hij loopt tot zijn grote geluk een leuke meid tegen het lijf, die hem onderdak wil verschaffen bij haar thuis. Zo maakt een gezin uit de arbeidersklasse kennis met een gecultiveerde aristocraat. De afloop is meer dan gelukkig, want de Grote Liefde wordt gevonden. Wat op het toneel wel werkt, gaat op het witte doek dikwijls niet op en deze film is ondanks de relatieve sterbezetting een tamelijk landerig geheel. Naar het succesvolle boulevardstuk van Novello, die samen met H. Fowler Mear het scenario schreef. Het camerawerk is van Sydney Blythe.

The Sleeping Cardinal

1931 | Mysterie, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1931. Mysterie van Leslie S. Hiscott. Met o.a. Arthur Wontner, Ian Fleming, Norman McKinnel, Jane Welsh en Louise Goodrich.

Een Engelse produktie, in 1931 als SHERLOCK HOLMES' FINEST HOUR in de VS uitgebracht. Een vroege geluidsversie van een verhaal van Sherlock Holmes die vooral een historische waarde heeft. Verder alleen interessant voor liefhebbers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Minnie Rayner op televisie komt.

Reageer