Violet La Plante

1908 -1984 Acteur

Violet La Plante (1908-1984) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Ramblin' Galoot

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Fred Bain. Met o.a. Buddy Roosevelt, Violet La Plante en Frederick Lee.

De kassier van een bank probeert zijn baas op te lichten en Roosevelt de schuld in de schoenen te schuiven. Die wordt door de bende ontvoerd maar door La Plante weer bevrijd, waarna hij de bende te pakken neemt en de kassier ontmaskert. Aardig detail: de held speelt golf! Barr Cross was de scenario-schrijver en Ray Ries de vaste cameraman van de serie.

The Hurricane Kid

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Edward Sedgwick. Met o.a. Hoot Gibson, Marion Nixon, William Steele, Arthur Machley en Violet La Plante.

Hoot en Steele vechten om Nixon. Iets minder dan de gemiddelde Gibson-westerns. Will Lambert leverde het verhaaltje waar Richard Schayer iets van moest maken. Virgil Miller was nog steeds de cameraman. Lambert was eigenlijk, naar verluidt, Lambert Hillyer.

Walloping Wallace

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Richard Thorpe. Met o.a. Buddy Roosevelt, Violet La Plante, Lew Meehan, N.E. (Shorty) Hendrix en Lillian Gale.

Voorman Roosevelt ontslaat cowboy Meehan, die daarna terugslaat door La Plante te ontvoeren om haar te dwingen de ranch aan hen te verkopen, natuurlijk voor een zacht prijsje. Roosevelt moet weer in actie komen. Norbert Myles was de scenario-schrijver.

Battling Buddy

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Richard Thorpe. Met o.a. Buddy Roosevelt, Violet La Plante, William Lowery, Kewpie King en Shorty Hendrix.

Buddy erft een ranch, maar in het testament staat dat de ranch naar voorman Lowery gaat als hij het bedrijf niet goed beheert. Lowery doet alle moeite om Buddy zijn bezit te ontnemen. Elizabeth Burbridge schreef en George Meehan deed het camerawerk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Violet La Plante op televisie komt.

Reageer