Charles Schaeffer

Acteur

Charles Schaeffer is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Winged Horseman

1929 | Western

Verenigde Staten 1929. Western van Arthur Rosson. Met o.a. Hoot Gibson, Mary Elder, Charles Schaeffer, Allan Forrest en Herbert Prior.

Het is al vaker gezegd: in de oude westerns kon alles. Zo wordt in deze film de ranch van Schaeffer met een vliegtuig gebombardeerd! Texas Ranger Gibson komt per motorfiets aan om de zaak te onderzoeken. De voorman, Forrest, is de schurk en hij ontvoert de dochter, Elder, van de rancher per vliegtuig. Gibson gaat er in een tweede vliegtuig achteraan. De beiden vechten het verder in de lucht uit. Dat kon allemaal - en het was nog dolle pret ook. Raymond Schrock schreef het scenario.

Wild Born

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Edward Gordon. Met o.a. Tex (Kermit) Maynard, Ruby Blaine, Charles Schaeffer, Jack Anthony en Arthur Witting.

Maynard, de sheriff, is verliefd op de dochter van de rechter maar zit dan plotseling achter tralies omdat een paar bandieten hem een overval in de schoenen hebben geschoven. Het scenario van Arthur Hoerl, naar een verhaal van Tom Roan, levert nóg enkele complicaties op vóór Maynard zijn onschuld kan bewijzen.

Ridin' Luck

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Edward Gordon. Met o.a. Tex (Kermit) Maynard, Ruby Blaine, Jack Anthony, Charles O'Malley en Charles Schaeffer.

Maynard komt in deze western naar huis om zijn vader, die een ranch bezit, te helpen tegen een bende veedieven. Hij redt ook Blaine maar het lukt hem niet te voorkomen dat zijn vader wordt neergeschoten. Blaine's broer krijgt de schuld en zal opgehangen worden. Maynard en Blaine hopen de ware schuldigen tijdig te vinden. Arthur Hoerl bewerkte het verhaal van Francis James.

Gun-Hand Garrison

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Edward Gordon. Met o.a. Tex (Kermit) Maynard, Ruby Blaine, Jack Anthony, Charles O'Malley en Charles Schaeffer.

Maynard komt Blaine te hulp en vecht met haar tegen een bende bandieten teneinde haar ranch te redden. Pure routine van scenarist Arthur Hoerl.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charles Schaeffer op televisie komt.

Reageer