Derek Twist is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

RX Murder

1958 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1958. Misdaad van Derek Twist. Met o.a. Rick Jason, Marius Goring, Lisa Gastoni en Mary Merrall.

Jason speelt een Amerikaanse dokter, die zich in een Engels dorpje vestigt. Hij wordt geconfronteerd met een merkwaardige moord en tracht deze op te lossen. Een redelijk mysterie-verhaal.

Green Grow the Rushes

1951 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1951. Komedie van Derek Twist. Met o.a. Richard Burton, Honor Blackman, Roger Livesey, Geoffrey Keen en Archie Duncan.

Verrukkelijke komedie over de inwoners van een dorp die trachten hun activiteiten rondom illegale whiskystokerij te verbergen voor federale agenten die daarnaar op zoek zijn.

All Over the Town

1949 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1949. Komedie van Derek Twist. Met o.a. Norman Wooland, Sarah Churchill, Fabia Drake, Cyril Cusack en James Hayter.

Twee journalisten blazen nieuw leven in een plaatselijke Engelse krant door lokale corruptie aan de kaak te stellen. Een frisse, aangename romantische komedie met de schitterende Drake goed in vorm.

The End of the River

1947 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1947. Drama van Derek Twist. Met o.a. Sabu, Bibi Ferreira, Esmond Knight, Torin Thatcher en Robert Douglas.

De inheemse jongen Sabu vecht voor erkenning in de blanke wereld. Ambitieus drama dat lijdt onder de middelmatige rolbezetting.

Journey Together

1945 | Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1945. Oorlogsfilm van John Boulting. Met o.a. Richard Attenborough, Jack Watling, Edward G. Robinson, Bessie Love en Ronald Squire.

WO II. Een bemanningslid dat tevergeefs probeert piloot te worden ontdekt hoe belangrijk de rol van de navigator is. RAF- drama in de stijl van een documentaire naar een intelligent scenario van Terence Rattigan. Uitstekend geproduceerd.