Karen Sharpe is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

The Disorderly Orderly

1964 | Komedie

Verenigde Staten 1964. Komedie van Frank Tashlin. Met o.a. Jerry Lewis, Glenda Farrell, Susan Oliver, Everett Sloane en Jack E. Leonard.

Verpleger Jerry in een chique kliniek voor de super-rijken. Hij doet zijn werk goed, behalve als hij te veel tegelijk moet doen, want dan komt er een ontstellende puinhoop van. Zuster Sharpe is smoor op de opbeurende Jerry, maar hij heeft uitsluitend oog voor Olivier, een voormalige klasgenote, die in het privé-ziekenhuis opgenomen is. Als haar centen op raken, beweegt Lewis hemel en aarde om geld bij elkaar te zamelen. Uiteindelijk ziet Jerry in dat Sharpe hem is voorbestemd, ondanks de dankbare Olivier. Amusante, suikerzoete Jerry-klucht met goede grappen, achtervolgingen, enz.

Tarawa Beachhead

1958 | Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1958. Oorlogsfilm van Paul Wendkos. Met o.a. Kerwin Mathews, Julie Adams, Ray Danton en Karen Sharpe.

Een routineuze weergave van een militaire aanval tijdens WO II met de gebruikelijke aandacht voor de problemen van de troepen.

Man in the Vault

1956 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1956. Misdaad van Andrew V. McLaglen. Met o.a. William Campbell, Karen Sharpe, Anita Ekberg, Berry Kroeger en Paul Fix.

Lopende band-werk over een grauwe slotenmaker die bij diefstal betrokken raakt; niets bijzonders.

Man With the Gun

1955 | Western

Verenigde Staten 1955. Western van Richard Wilson. Met o.a. Robert Mitchum, Jan Sterling, Karen Sharpe, Henry Hull en Emile Meyer.

Met deze goede western maakte Wilson zijn regiedebuut, en maakte Samuel Goldwyn jr zijn debuut als producent. Wilson en N.B. Stone jr schreven het verhaal over de revolverheld Clint Tollinger (Mitchum) die zijn vrouw Nelly Bain (Sterling) terug wil winnen. Hij laat zich door een nietsnut van een sheriff, Marshal Sims (Hull), tot hulpsheriff maken en zuivert de stad van het gespuis, maar zo hardhandig dat ook de burgerbevolking het niet kan waarderen. Hij komt tot inkeer, verzoent zich met zijn vrouw, schakelt hoofdschurk Barry uit en wordt sheriff. Lee Garmes, de cameraman, en Emil Newman, de componist, rondden de western perfect af.

Mad at the World

1955 | Misdaad

Verenigde Staten 1955. Misdaad van Harry Essex. Met o.a. Frank Lovejoy, Keefe Brasselle, Cathy O'Donnell en Karen Sharpe.

Een nutteloos portret van Brasselle die, nadat zijn baby verwond werd door een tienerbende uit de sloppen, wraak neemt. Lovejoy is de rechercheur.

Mexican Manhunt

1953 | Misdaad

Verenigde Staten 1953. Misdaad van Rex Bailey. Met o.a. George Brent, Hillary Brooke, Morris Ankrum en Karen Sharpe.

De acteurs wandelen door een pover scenario over het oplossen van een oude misdaad.

Strange Fascination

1952 | Drama

Verenigde Staten 1952. Drama van Hugo Haas. Met o.a. Cleo Moore, Hugo Haas, Mona Barrie, Karen Sharpe en Rick Vallin.

Het geluk en de carrière van een concertpianist storten ineen door zijn geobsedeerde passie voor een jong blondje. Hoewel de rolprent veelbelovend begint, zakt ze al gauw af tot een hol melodrama. Geproduceerd, geregisserd en geschreven door Hugo Haas.

Bomba and the Jungle Girl

1952 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1952. Avonturenfilm van Ford Beebe. Met o.a. Johnny Sheffield, Karen Sharpe, Walter Sande, Suzette Harbin en Martin Wilkins.

Jungle Boy ontmoet Jungle Girl (Sharpe) en Jungle Chimp(ansee, Kimba) tijdens zijn speurtocht naar de ware identiteit van Bomba's ouders.