Alfie Allen

1986 Acteur

Alfie Allen (1986) is acteur.
Er zijn 3 films en 1 serie gevonden.

John Wick

2014 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten/Canada/China 2014. Actiefilm van Chad Stahelski en David Leitch. Met o.a. Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Ian McShane en Bridget Moynahan.

Ouderwetse wraakfilm waarin voormalig huurmoordenaar John Wick (Reeves) zich op oorlogspad begeeft als een stel Russische gangsters zijn auto jatten en zijn hond vermoorden. En dat net nadat hij zijn vrouw begraven heeft. Stijlvol gechoreografeerde actiescènes (regisseur Stahelski werkte lange tijd als stuntcoördinator) worden afgewisseld met de nodige cynische humor. Maar wat vooral beklijft is het gedroomde New York waarin de film zich afspeelt: een universum als uit een graphic novel, met als middelpunt een hotel waarin de volledige clientèle bestaat uit beroepscriminelen.

Game of Thrones

2011 | Fantasy, Televisieserie, Drama

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2011. Fantasy van D.B. Weiss en David Benioff. Met o.a. Kit Harington, Lena Headey, Peter Dinklage, Emilia Clarke en Maisie Williams.

Op het mythische continent Westeros strijden zeven adellijke families om de macht. Twee families twijfelen tussen het sluiten van een alliantie en de oorlog uitroepen. Een andere familie trekt zich terug in het woestijnachtige zuiden, waar ze een alliantie sluiten met krijgshaftige ruiters. In het noorden is er dan ook nog een immens hoge muur, waarachter barbaren en akelige wezens wonen. Voor een fantasy-serie bevat Game of Thrones, gebaseerd op een reeks romans van coscenarist George R. R. Martin, betrekkelijk weinig bovennatuurlijk gedoe. Wel bevat vrijwel elke aflevering veel bloot en bruut geweld. Maar belangrijker zijn de markante personages en de soms zeer onverwachte plotwendingen, die de aandacht moeiteloos vasthouden. Er zijn zeven seizoenen gepland, mogelijk worden dat er meer: de boeken van Martin zijn aan de lijvige kant.

SoulBoy

2010 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2010. Drama van Shimmy Marcus. Met o.a. Martin Compston, Felicity Jones en Alfie Allen.

1974. Joe ontdekt de wereld van de northern soul en wordt in de war gebracht door de donkere kant van de scene.

Freestyle

2010 | Romantiek, Sportfilm

Verenigd Koninkrijk 2010. Romantiek van Kolton Lee. Met o.a. Arinze Kene, Lucy Konadu en Alfie Allen.

1974. Joe ontdekt de wereld van de northern soul en wordt in de war gebracht door de donkere kant van de scene.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alfie Allen op televisie komt.

Reageer