Haji is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Supervixens

1975 | Erotiek

Verenigde Staten 1975. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Shari Eubank, Charles Napier, Uschi Digard en Haji.

Russ Meyers vervolgt zijn lofzang aan rondborstige dames in zijn cultfilm Supervixens.

Up Your Alley

1973 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1973. Komedie van Art Lieberman. Met o.a. Frank Corsentino, Haji, Charles Knapp, Michael Finn en Marius Mazmanian.

Om gestolen juwelen te verkopen, reist een berucht mafialeider verkleed als een beroemde filmregisseur van Sicilië naar de Verenigde Staten. Deze sekskomedie annex thriller is niet leuk. De film is overtrokken en grof en soms zelfs uitgesproken banaal.

Beyond the Valley of the Dolls

1970 | Muziek, Erotiek

Verenigde Staten 1970. Muziek van Russ Meyer. Met o.a. Dolly Read, Cynthia Meyers, Marcia McBroom, Michael Blodgett en Edy Williams.

Drie mooie jonge dames vormen een rockband. Ze besluiten, op aandringen van hun manager, een kans te wagen in Hollywood. Dank zij de relaties van de tante van een van hen, staan ze weldra in het middelpunt van de belangstelling. Op weg naar de roem, maken ze kennis met een aantal zonderlinge personages en het trio wordt meegesleept in een draaikolk van drank- en drugmisbruik, partnerruil, seksuele buitensporigheden, sadisme en masochisme. Schitterende cynische parodie op het leven in Hollywood van `tietenkoning` Meyer. De grove humor zal niet bij iedereen in de smaak vallen en de sekssc[KA2]enes zijn zeer expliciet, zeker voor een film geproduceerd door een grote maatschappij (samen met THE SEVEN MINUTES was dit de enige film die Meyer ooit voor een 'major' draaide). Het scenario van Roger Ebert heeft niets te maken met de succesroman van Jacqueline Susann of met de daarop gebaseerde film. De slotsequensie is gewoonweg verbluffend. In beeld gebracht door Fred J. Koenekamp. Door twee vooraanstaande Amerikaanse critici gekozen als één van de tien beste films die in de V.S. in de periode 1968-'78 zijn gemaakt. Gedraaid in Panavision.

Good Morning... and Goodbye!

1967 | Erotiek

Verenigde Staten 1967. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Alaine Capri, Stuart Lancaster, Pat Wright, Haji en Karen Ciral.

In principe een driehoeksgeval (zoals 'Lorna'), maar stilistisch helemaal anders, zoals trouwens alle hierop volgende kleurenfilms van Meyer. Het verhaal wordt minder samenhangend, barokker met ironiserend commentaar en de sekstaferelen nadrukkelijker. De dialogen vulgairder en de montage nerveuzer. Men is dit de 'Meyer Touch' gaan noemen: het verhaal is minder belangrijk; de sfeer daarentegen wel en de personages zijn eigenlijk karikaturen met oversensuele vrouwen en opdringerige mannen.

Faster, Pussycat! Kill! Kill!

1966 | Erotiek, Actiefilm

Verenigde Staten 1966. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Tura Satana, Lori Williams, Haji, Susan Bernard en Stuart Lancaster.

Drie goed-ogende dames, voorvechtsters van de seksuele emancipatie van de vrouw, bedrijven seks en vermoorden mannen. En passant levert Meyer een scherpe [KL]Bonanza[KLE]-parodie. Luisterrijke afsluiting van Meyer`s zwart-witte `Steinbeck- periode`. Door zijn geweldsc[KA2]enes ook bekend als cultfilm in de reeks van de `roughies` van Meyer (van Lorna tot Pussycat). Vitaal-vulgair werk waarmee Meyer zich warempel in de jaren zestig een zekere faam opbouwde bij Amerikaanse... intellectuelen.

Motorpsycho

1965 | Erotiek, Actiefilm

Verenigde Staten 1965. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Haji, Alex Rocco, Stephen Oliver, Holle K. Winters en Joseph Cellini.

Drie rockende motorfietsers trekken verkrachtend en moordend door het Amerikaanse hinterland. Tot zij op een man botsen die moedig genoeg is om zich te wreken op de dood van zijn vrouw. Wild, sadomasochistisch melodrama, bevolkt door halfgekke hillbillies. Meyer speelt zelf de rol van de sheriff. Gemaakt met een ultra-low budget en verheven tot de status van cultfilm die als het eerste protest gold tegen de impopulaire strijd in Vietnam.