Lara Naszinski

Acteur

Lara Naszinski is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La Trappola

1989 | Romantiek

Italië 1989. Romantiek van Carlo Lizzani. Met o.a. Johnny Dorelli, Florinda Bolkan, Lara Naszinski, Mario Adorf en Valentina Cortese.

Naar de roman Selina van Mino Milani over een industrieel van middelbare leeftijd met een Amerikaans paspoort en een frigide vrouw. Hij werkt in Italië en hij raakt verstrikt in intrigues rond een internationaal netwerk van spionnen. Deze hele romantische spionagegeschiedenis draait eigenlijk om een mysterieus meisje zonder papieren, dat gevlucht is uit het Oostblok. De industrieel wordt verliefd op haar. Fraaie beelden, maar ongeïnspireerd spel en veel te langzaam.

Secondo Ponzio Pilato

1988 | Historische film, Komedie

Italië 1988. Historische film van Luigi Magni. Met o.a. Nino Manfredi, Stefania Sandrelli, Lando Buzzanca, Luisa De Santis en Mario Scaccia.

In deze film is Pontius Pilatus een zwakke, weifelachtige stadhouder van Judea, met het accent van een Romeinse taxichauffeur. Zijn verstand belet hem te zien dat Jezus God is, terwijl zijn vrouw achtervolgd wordt door dromen en vast in Jezus gelooft. Hoewel in zijn hart liberaal, blijft Pilatus sceptisch. In een historisch niet verantwoorde finale wordt hij door keizer Tiberius onthoofd, omdat hij de verantwoordelijkheid voor de dood van Jezus op zich heeft genomen om verdere vervolging van de joden door de keizer te voorkomen. Een domme film, die slechts wordt opgeluisterd door de naakte slavinnen.

Der treue Johannes

1987 | Familiefilm, Fantasy

Oostenrijk/Duitsland/Servië en Montenegro 1987. Familiefilm van Slavo Luther. Met o.a. Vladimir Hajdu, Remi Martin, Maru Valdivielso, Heinz Moog en Lara Naszinski.

Een zeer vrije bewerking van een fantastische vertelling van de gebroeders Grimm over een prins (Martin) en zijn trouwe dienaar Jan (Hadju), die samen een prinses (Naszinski) bevrijden; Jan maakt listig gebruik van een magische kroon, waardoor de drager in de toekomst kan kijken. Er zit echter letterlijk en figuurlijk een addertje onder het gras: wie de waarheid spreekt en het geheim van de kroon prijsgeeft, verandert in een steen. Als dienaar Jan de wond van een slangebeet uitzuigt bij de prinses, beschuldigt de prins hem ervan dat hij zijn a.s. bruid verleiden wil, maar als Jan vertelt wat er werkelijk gebeurd is, versteent hij; de prins beseft zijn fout en doet er samen met de prinses alles aan om hem te redden. Helaas is de film veel te oppervlakkig en teveel uit op effectbejag waardoor de moraal van het verhaal van de gebroeders reddeloos verloren gaat. Het spel is houterig en de film allesbehalve spiritueel. Martin Porubjak en regisseur Luther flansten het scenario in elkaar.

Windsurf, il vento nelle mani

1984 | Komedie

Italië 1984. Komedie van Claudio Risi. Met o.a. Pierre Cosso, Lara Naszinski en Philippe Leroy.

Zon, strand, rondborstige bikini-meisjes en platvloerse humor zijn de voornaamste ingrediënten van deze film. Voeg daar nog bij een vaag verhaal over een man van middelbare leeftijd die bij een weddenschap zijn jacht heeft verloren en zijn sportieve neef, een eersteklas bamboezeur, die een plankzeilwedstrijd wint. De prijs is: het jacht van zijn oom plus een schoonheidskoningin. Het resultaat is een oninteressante, weinig onderhoudende film.

In punta di piedi - street dance

1984 | Romantiek

Italië 1984. Romantiek van Gianpiero Mele. Met o.a. Marcello Modugno, Lara Naszinski en Valeria Ciangottini.

Carlo (Modugno) is afgestudeerd in de VS en keert terug naar Itali[KA3]e. Hij houdt ervan naar de discotheek te gaan en te dansen. Hij ontmoet een meisje dat Elizabeth (Naszinski) heet, een Amerikaanse die klassieke dans studeert. Zij haalt slechte resultaten tijdens haar examens en besluit terug te gaan naar de VS, en haar relatie met Carlo te verbreken. Ondertussen staat Carlo voor een keuze in zijn leven. De kijkers hoeven niet te kiezen, deze smakeloze en banale film moeten zij gewoon mijden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lara Naszinski op televisie komt.

Reageer