Jiri Schmitzer

Acteur

Jiri Schmitzer is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Die dumme Augustine

1992 | Familiefilm

Duitsland 1992. Familiefilm van Juraj Herz. Met o.a. Therese Herz, Bernhard Paul, Michal Matatko, Michaela Urbanova en Juraj Herz.

Film naar het gelijknamige kinderboek van Otfried Preu[KL29]ler en Herbert Lenz over de vrouw van de domme August (Paul), de domme Augustine (Herz), die de mensen in de piste ook graag eens aan het lachen zou willen maken. Film met veel herrie en muziek, die het aflegt tegen de betovering van de circuswereld en daarom niet kan overtuigen. Scenario van Herz en Boris Hybner. Camerawerk van Dodo Simonic.

Cesta na jihozapad

1989 | Familiefilm, Avonturenfilm

Servië en Montenegro 1989. Familiefilm van Zdenek Sirovy. Met o.a. Jiri Strach, Milan Sandhaus, Jiri Schmitzer, Zdenek Podhursky en Oldrich Vlach.

Strach als Ben, een jongen die door een stel ruwe goudzoekers als huisslaaf wordt uitgebuit, maar een trapper weet hem te bevrijden. Ze vluchten en nemen een hoeveelheid goud mee. Ze worden uiteraard achterna gezeten door de gouddelvers. Twee dimensionale verfilming van een verhaal van Jack London. Scenario van Jiri Krizan en camerawerk van Jiri Kolin.

Ververka A Kouzelna Musle

1988 | Familiefilm

Servië en Montenegro 1988. Familiefilm van Vera Plivová-Simková. Met o.a. Helena Vitovská, Teresa Vokurková, Jan Kalous, Lubor Tokos en Libuse Havelková.

Vitovská speelt een klein meisje dat een toverschelp heeft, die haar wensen lijkt te vervullen. Zo droomt zij, dat zij gaat trouwen met haar vriend Kalous en dat ze forellen gaat vangen met haar grootvader Tokos. In werkelijkheid kan zij met haar grootvader heel goed overweg; grootmoeder is jaloers op hen en veroorzaakt deining in de familie. De volgende dag overlijdt grootvader aan een hartstilstand. Ze heeft alleen nog maar haar wonderschelp. Een sentimentele kinderfilm. Scenario van de regisseur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jiri Schmitzer op televisie komt.

Reageer