José Alonso

Acteur

José Alonso is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La Tarea

1991 | Komedie, Erotiek

Mexico 1991. Komedie van Jaime Humberto Hermosillo. Met o.a. Maria Rojo, José Alonso en María Rojo.

Rojo is studente aan de filmacademie van Mexico City. Ze heeft een bijzondere huiswerkopgave: het filmen van een verleidingsscène. Daartoe monteert ze een videocamera in haar slaapkamer, maar als zij haar macho vriendje Alonso naar het bed gelonkt heeft, ontdekt hij de camera. Uit met de pret. Hij komt echter terug en het lukt in een hangmat, maar Alonso weet niet dat het om schoolwerk ging... Dit is de Mexicaanse SEX, LIES, AND VIDEOTAPE over wellust, frustratie, ijdelheid, lekkermakerij en seks, met voor de kijker een vleugje voyeurisme. Onderhoudend, bijtend en komisch. Door de echte camera keek Toni Kuhn.

El Hombre desnudo

1987 | Avonturenfilm

Mexico 1987. Avonturenfilm van Rogelio A. González. Met o.a. Barry Coe, José Alonso en Irma Lozano.

Een moordende en verkrachtende bende terroriseert een streek, nagezeten door een pistoolschutter. Zijn obsessie is de rovers uit te kleden om hun billen te bekijken. Een aardige en ongewone avonturenfilm met veel humor.

La fuga de Carrasco

1986 | Misdaad

Mexico 1986. Misdaad van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. José Alonso, Blanca Guerra en Wolf Ruvinskis.

Een jongeman ziet hoe zijn vader ten gevolge van de aangifte van een vriend sterft terwijl hij al smokkelend van Mexico naar de V.S. ging. Twintig jaar later zoekt de zoon wraak. Schitterend spel van de hoofdrolspeler.

Motel

1983 | Mysterie

Mexico 1983. Mysterie van Luis Mandoki. Met o.a. Blanca Guena, José Alonso en Salvador Sánchez.

De onbevredigende relatie van een echtpaar dat een motel drijft zet hen aan tot misdaad. De eerste lange film van deze regisseur; vol spanning en zeer goed verteld.

Mina, viento de libertad

1976 | Drama, Historische film

Cuba/Mexico 1976. Drama van Antonio Ecéiza. Met o.a. José Alonso, Pedro Armendáriz jr, Héctor Bonilla en Rosaura Revueltas.

Mina, een Baskische militair die in Spanje tegen Napoleon heeft gevochten, gaat naar Mexico om te strijden voor de onafhankelijkheid van dit land. Afschuwelijke verzameling van vertelsels die voortkomt uit het z.g. experimentalisme van de regisseur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer José Alonso op televisie komt.

Reageer