Jacqueline Fontaine

Acteur

Jacqueline Fontaine is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Born To Be Loved

1959 | Romantiek

Verenigde Staten 1959. Romantiek van Hugo Haas. Met o.a. Carol Morris, Vera Vague, Hugo Haas, Dick Kallman en Jacqueline Fontaine.

Een wat vaag verhaal over de arme, maar eerlijke Morris en de rijke weduwe Vague die elkaar op het romantische vlak treffen en daarbij geholpen worden door de wat oudere muziekleraar Haas.

Untamed Mistress

1957 |

Verenigde Staten 1957. Ron Ormond. Met o.a. Allan Nixon, Jacqueline Fontaine, F. E. Miller en John Martin.

Een wat vaag verhaal over de arme, maar eerlijke Morris en de rijke weduwe Vague die elkaar op het romantische vlak treffen en daarbij geholpen worden door de wat oudere muziekleraar Haas.

Outlaw Women

1952 | Western

Verenigde Staten 1952. Western van Sam Newfield. Met o.a. Marie Windsor, Richard Rober, Alan Nixon, Carla Balenda en Jacqueline Fontaine.

Marie Windsor en haar revolverheldinnen beheersen een stad en daar moet marshal Robert proberen enige kalmte te brengen. Een western met een knipoog, maar dat gevoel voor humor zal er bij de westernfan waarschijnlijk niet zijn. Orville Hampton schreef de onzin bij elkaar en Ellis Carter deed het camerawerk voor producent Ron Ormond.

The Strip

1951 | Musical

Verenigde Staten 1951. Musical van Leslie Kardos. Met o.a. Mickey Rooney, Sally Forrest, William Demarest, James Craig en Kay Brown.

Stan Maxton (Rooney), terug uit het leger, krijgt met gangsters te maken als hij zijn oude job als drummer terug wil. Hij helpt Jane Taffrod (Forrest), die bij de film terecht wil komen. Goed spel en een enthousiaste vertolking van Rooney. Een doorsneefilm opgevrolijkt door fijne muziek van Louis Armstrong, Earl Hines, Monica Lewis en Jack Teagarden met met zijn band van sterren. Het scenario is van Allen Rivkin. Het camerawerk is van Robert Surtees.

Skipalong Rosenbloom

1951 | Western

Verenigde Staten 1951. Western van Sam Newfield. Met o.a. 'Slapsie' Maxie Rosenbloom, Max Bear, Jackie Coogan, Fuzzy Knight en Hillary Brooke.

Het is om te lachen, en over smaak valt niet te twisten. Bedoeling is dat de western op de korrel genomen wordt. De film begint met een beeld uit die tijd waarin vader, moeder en zoon allen iets anders op tv willen zien. Het wordt de keus van de zoon en dat is een western waarna het verhaal zich verplaatst naar de westerntijd. Dean Reisner en Eddie Forman verzonnen het, en Ernest Miller nam het op.

The Daltons' Women

1950 | Western

Verenigde Staten 1950. Western van Thomas Carr. Met o.a. Al 'Lash' LaRue, Al St. John, Jack Holt, Tom Neal en Pamela Blake.

Lash en Fuzzy doen zich voor als bandieten om zo in contact te komen met de Daltons, die zich in het stadje Navajo schijnen op te houden. Een zwak gemaakte western, maar wel met een boel bekende westerngezichten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jacqueline Fontaine op televisie komt.

Reageer