Robert Webb

1972 Acteur

Robert Webb (1972) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Wedding Video

2012 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 2012. Komedie van Nigel Cole. Met o.a. Rufus Hound, Lucy Punch, Robert Webb, Michelle Gomez en Miriam Margolyes.

Tim en Saskia zijn volop bezig om hun trouwerij te plannen. Tims broer Raif heeft al een cadeau in zijn hoofd: hij wil de hele trouwdag filmen.

Magicians

2007 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 2007. Komedie van Andrew O'Connor. Met o.a. David Mitchell, Robert Webb, Sarah Hadland en Jessica Hynes.

Bij vlagen geniaal speelfilmdebuut van komisch duo Mitchell & Webb, de Britse komieken die begin deze eeuw de wereld veroverden met de sketchshows That Mitchell and Webb Look en Peep Show. Mitchell en Webb geven zich in Magicians over aan het vermaledijde speelfilmdogma van een verhaallijn, in dit geval de tumultueuze hereniging van een gebrouilleerd goochelaarsduo, maar het verhaal is louter een opzetje voor een mitrailleurvuur van spitsvondigheden rond de tenenkrommende banaliteit van akkefietjes in vriendschap, liefde en loopbaan. Opgepend door de schrijvers van Peep Show.

Confetti

2006 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 2006. Komedie van Debbie Isitt. Met o.a. Martin Freeman, Jessica Hynes, Stephen Mangan en Robert Webb.

Huwelijksmagazine Confetti looft een prijs uit voor de origineelste bruiloft van Engeland. Drie stellen staan in de finale: het eerste wil de grote dag beleven als een Hollywoodmusical, het tweede kiest voor een tennisthema, en het derde, een nudistenkoppel, laat op de uitnodiging zetten dat kleding optioneel is. Deze sympathieke, ge├»mproviseerde nepdocumentaire is duidelijk ge├źnt op de films van Christopher Guest en de Britse variant van The Office (waar we droogkloot Freeman uit kennen), maar heeft een minder consistent grappengehalte.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Webb op televisie komt.

Reageer