Milan Cheylov

Regisseur, Acteur

Milan Cheylov is regisseur en acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Thick as Thieves

1991 | Komedie

Canada 1991. Komedie van Steve DiMarco. Met o.a. Gerry Quigley, Carolyn Dunn, Amber Lea Weston, Karl Pruner en Adam Adach.

Filmpje over de zelfkant van de maatschappij met een vleugje humor over kleine zwendelaars, zakkenrollers en ander gespuis zonder geweten dat zich met stelen probeert te verrijken. Soms ook om in leven te blijven, hoewel je je afvraagt of er met gewoon werken ook geen geld verdiend kan worden (al is het misschien niet veel). In de schijnwerpers tussen al dit gespuis op straat staat klungelaar Al Hacker (Quigley), een vingervlugge kruimeldief, die altijd de aandacht weet af te leiden met de hulp van zijn welgevormde zus Lisa (Dunn), totdat dit op een kwade dag uit de klauw giert en de wet eraan te pas komt. Het magere, voorspelbare scenario is van regisseur DiMarco, die verder zijn best gedaan heeft zijn rolverdeling in de hand te houden. Het is hem net zo vergaan als het wereldje dat hij verfilmde.

Going Home

1986 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1986. Drama van Terry Ryan. Met o.a. Nicholas Campbell, Sioned Mair, Albert Schultz en Milan Cheylov.

Tegen het eind van WO I wachten Canadese troepen in een kamp in Wales op hun thuisreis. Afschuwelijk, op feiten gebaseerd verhaal, waarin de soldaten merken dat de strijd in de loopgraven nog niet het einde van de oorlog betekent, als ze ook nog moeten vechten tegen corruptie, onverschilligheid en hun officieren. De gespannen situatie, die tot een opstand en de dood van tenminste 83 soldaten leidde, wordt bondig en overtuigend overgebracht door de goede acteerprestaties.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Milan Cheylov op televisie komt.

Reageer