Titina De Filippo

Acteur

Titina De Filippo is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Non è vero ... ma ci credo

1952 | Komedie

Italië 1952. Komedie van Sergio Grieco. Met o.a. Peppino De Filippo, Titina De Filippo en Carlo Croccolo.

Twee jongemannen maken gebruik van de grenzeloze bijgelovigheid van de vader van een meisje, dat hen in vuur en vlam heeft gezet. Een leuke, onderhoudende film.

Cinque poveri in automobile

1952 | Komedie

Italië 1952. Komedie van Mario Mattoli. Met o.a. Eduardo De Filippo, Aldo Fabrizi, Titina De Filippo, Walter Chiari en Isa Barizza.

De uitstekende rolbezetting kan dit middelmatige werkje niet redden. Het gaat over vriendschap, vrijgevigheid en armoede. Vier gezworen kameraden winnen een auto in de loterij. Ze besluiten de wagen te verkopen, maar ze willen de opbrengst delen met een vijfde, aan lager wal geraakte, vriend. Het ligt allerminst aan de spelers dat deze tragi-komedie maar niet van de grond komt.

Marito e moglie

1951 | Komedie

Italië 1951. Komedie van Eduardo De Filippo. Met o.a. Eduardo De Filippo, Titina De Filippo en Tina Pica.

Deze film is gebaseerd op korte verhalen van Guy De Maupassant, die het huwelijksleven als thema hebben. Twee wonderlijke en bijzonder amusante geschiedenissen, waarvan de eerste gaat over een buitengewoon originele streek en de tweede over bedrog. Met een pluim voor de spelers.

Assunta Spina

1948 | Drama

Italië 1948. Drama van Mario Mattoli. Met o.a. Anna Magnani, Eduardo De Filippo, Titina De Filippo en Antonio Centa.

De Napolitaanse Assunta Spina heeft een wasserij. Tijdens een ruzie verwondt haar minnaar haar. De verwondingen zijn niet ernstig en ze herstelt snel, maar de minnaar wordt opgepakt en veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf. De wasvrouw heeft de pest in. Om een lichtere straf voor haar minnaar te bewerkstelligen, gaat ze in op de avances van de rechter. Eduardo De Filippo bewerkte het dramatische toneelstuk van Salvatore Di Giacomo. De spelers overtreffen zichzelf.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Titina De Filippo op televisie komt.

Reageer