Sonia Petrovna is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Fatal Image

1990 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Thomas J. Wright. Met o.a. Michele Lee, Justine Bateman, Jean-Pierre Cassel, Sonia Petrovna en François Delaive.

Tijdens een boottocht op de Seine in Parijs leggen Lee en Bateman, als Amerikaanse moeder en dochter op vakantie, toevallig op hun videocamera een brutale moord vast, gepleegd door Petrovna. Opgejaagd door een bende professionele killers raken beiden in het nauw. Dunoyer is een onbekwame Franse politie- inspecteur en Cassel tracht er als de beschermer van Petrovna ondanks zijn leeftijd nog zwierig uit te zien. De scenarioschrijvers Jeff Andrus en Aaron Barzman deden hun best om een verhaal van C.J. Charles verfilmbaar te maken maar regisseur Wright zorgde ervoor dat de film alles bevat, behalve suspense. En dat is fataal voor een thriller. Videoversie slechts 94m.

Obbligo di giocare 'Zugzwang'

1990 | Mysterie, Thriller

Italië 1990. Mysterie van Daniele Cesarano. Met o.a. Kim Rossi Stuart, Andrea Prodan, Sonia Petrovna en Nicoletta della Corte.

Een jongeman komt in misdadig gezelschap. Heimelijk volgt hij zijn partner, nadat hij zich van hem heeft losgemaakt. Geïntrigeerd ziet hij hoe zijn vroegere partner moorden pleegt. Het is een langzaam, moorddadig voyeurisme, maar de figuren zijn vlak en emotieloos. Een lege film, practisch zonder verhaal. Het kabbelt maar door.

Saremo felici

1989 | Komedie

Italië 1989. Komedie van Gianfranco Lazotti. Met o.a. Maurizio Ferrini, Sonia Petrovna, Franco Carpellino en Jo Champa.

Een slecht gemaakte film met ondermaatse acteerprestaties en een verhaal, dat verstoken is van humor en inhoud. Over vier mannen die de dertig gepasseerd zijn en heen en weer geslingerd worden tussen onmogelijke hoop, banale frustraties en koste wat het kost het verleiden van buitenlandse vrouwen. Vermijd deze film koste wat het kost.

Les Nouveaux Tricheurs

1987 | Drama

Frankrijk 1987. Drama van Mickael Schock. Met o.a. Rémi Martin, Valérie Allain, Lionel Melet, Fabrice Josso en Sophie Malher.

Een nieuwe versie van LES TRICHEURS van Marcel Carn[KA1]e. Was de film van Carn[KA1]e al geen meesterwerk, hij overtreft deze ruimschoots. Er bestaat geen enkel gevaar dat de jeugd zich herkent in deze slechte film waarin de ergste clich[KA1]es en gemeenplaatsen bijeengebracht zijn. De film speelt tegen een achtergrond van toneelrepetities (Les Mains Sales van Sartre). Sommige van de jonge acteurs geven niettemin blijk van enig talent, ondanks hun onmogelijke rollen.

D'Annunzio

1987 | Biografie, Drama, Erotiek

Italië 1987. Biografie van Sergio Nasca. Met o.a. Stefania Sandrelli, Robert Powell, Teresa Ann Savoy, Sonia Petrovna en Florence Guérin.

Film over de rond de eeuwwisseling levende romanschrijver en dichter Gabriele D'Annunzio, met het accent op zijn eerste vijf succesjaren. In deze periode was hij twee maal getrouwd en had hij één diepgaande verhouding. Een serieuze film, ondanks de talrijke seksscènes en fraai ogende actrices. Een kwaliteitsproduktie, hoewel Powell niet de juiste keus is voor de hoofdrol en de film slecht nasynchroniseerd is.