Jerry Warren is regisseur.
Er zijn 8 films gevonden.

Frankenstein's Island

1982 | Horror

Verenigde Staten 1982. Horror van Jerry Warren. Met o.a. John Carradine, Cameron Mitchell en Robert Clarke.

Een groep ballonvaarders strandt op een eiland, dat bevolkt wordt door krankzinnige geleerden en meisjes in bikini. Niet om aan te zien.

Frankenstein Island

1981 | Horror

Verenigde Staten 1981. Horror van Jerry Warren. Met o.a. Andrew Duggan, Robert Clarke, Steve Brodie, John Carradine en Cameron Mitchell.

Een groep ballonvaarders strandt op een eiland, dat bevolkt wordt door krankzinnige geleerden en meisjes in bikini. Niet om aan te zien.

Curse of the Stone Hand

1965 | Horror

Verenigde Staten 1965. Horror van Jerry Warren en Carl Schlieppe. Met o.a. John Carradine, Sheila Bon, Ernest Walch, Katherine Victor en Lloyd Nelson.

Amerikaanse versie van een Mexicaanse film uit 1959 die twee verschillende verhaalelementen met elkaar probeert te verbinden, met onsamenhangend resultaat.

Attack of the Mayan Mummy

1963 | Horror

Verenigde Staten 1963. Horror van Jerry Warren. Met o.a. Richard Webb, Nina Knight, John Burton en Steve Conte.

Geleerde wil graag naar een vroeger leven terug om de opening van een oude graftombe te onthullen in deze tienderangsfilm die voornamelijk uit griezelfilmmateriaal van een Mexicaanse film bestaat.

Invasion of the Animal People

1960 | Sciencefiction, Horror

Zweden 1960. Sciencefiction van Virgil W. Vogel en Jerry Warren. Met o.a. Robert Burton, Barbara Wilson, Sten Gester en Bengt Bomgren.

Een gevaarlijk, vernielzuchtig monster is uit een ruimteschip ontsnapt en terroriseert Lapland. De commentaarstem is van John Carradine. Hij was tevens de Amerikaanse schakel voor deze Zweedse produktie. Goedkope onzin.

The Incredible Petrified World

1958 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1958. Avonturenfilm van Jerry Warren. Met o.a. John Carradine, Allen Windsor, Phyllis Coates, Lloyd Nelson en George Skaff.

Vier mensen onderzoeken de oceaan in een duikerklok en komen terecht in een doolhof van tunnels. Niet om aan te zien.

Teenage Zombies

1958 | Horror

Verenigde Staten 1958. Horror van Jerry Warren. Met o.a. Don Sullivan, Steve Conte, Katherine Victor, Paul Pepper en Bri Murphy.

Victor neemt tieners gevangen die rondsnuffelen rond haar eiland en voert vervolgens experimenten op hen uit. Een afschuwelijke horrorfilm, die typisch is voor Warren, met hele stukken waarin niets gebeurt. Overigens komen er geen tienerzombies in voor! Herverfilmd onder de titel FRANKENSTEIN ISLAND.

Man Beast

1955 | Horror

Verenigde Staten 1955. Horror van Jerry Warren. Met o.a. Rock Madison, Virginia Maynor, George Skaff, Lloyd Nelson en Tom Maruzzi.

Een expeditie zoekt naar de verschrikkelijke sneeuwman, maar vindt in plaats daarvan de hond in de pot.