Iñaki Miramón is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

El Disputado voto del señor Cayo

1986 | Drama

Spanje 1986. Drama van Antonio Giménez-Rico en Antonio Gimenez Rico. Met o.a. Francisco Rabal, Juan Luis Galiardo, Iñaki Miramón en Lidia Bochs.

Een oude boer, ironisch en intelligent, slaagt erin met zijn charme drie afgevaardigden van een linkse politieke partij voor zich te winnen. De Spaanse cinema maakt voor de zoveelste keer gebruik van het goudmijntje, het plattelandsleven. Gebaseerd op een roman van Miguel Delibes. Middelmatige film, met een Francisco Rabal die even cliche-matig is als de film zelf.

El Caso Almería

1984 | Drama

Spanje 1984. Drama van Pedro Costa. Met o.a. Agustín González, Fernando Guillén, Antonio Banderas, Manuel Alexandre en Margarita Calahorra.

Drie jongelui op weg naar Almeria worden door de plaatselijke Guardia Civil voor terroristen aangezien, en dat heeft tragische gevolgen. Het is de eerste bioscoopfilm van deze regisseur. Hij roert een waar gebeurd voorval aan dat kort vóór de opnamen plaatsvond en dat veel maatschappelijke beroering teweeg heeft gebracht.

Akelarre

1984 | Historische film, Horror, Drama

Spanje 1984. Historische film van Pedro Olea. Met o.a. Silvia Munt, Mari Carrillo, Walter Vidarte, Patxi Bisquert en Iñaki Miramón.

Een inquisiteur uit Navarra in de zestiende eeuw gebruikt zijn ambt voor persoonlijke doeleinden. Deze film, typerend voor zijn tijd doet enigszins denken aan produkties als THE WITCHFINDER GENERAL of EL PROCESO DE LAS BRUJAS die niet veel opzien hebben gebaard.

Best seller

1982 | Muziek

Spanje 1982. Muziek van Iñigo Botas. Met o.a. Félix Rotaeta, Cecilia Roth en Iñaki Miramón.

Een rock-criticus besluit een bestseller te schrijven waarin hij de waarheid zal vertellen over de moord op John Lennon. Een pretentieuze en middelmatige film.

3 en raya

1979 | Drama

Spanje 1979. Drama van Francisco Romá. Met o.a. Pep Munné, Mireia Ros, Iñaki Miramón, Gemma Cuervo en Héctor Alterio.

Film over de liefde die ontstaat tussen twee werkeloze jongeren. Een geheel en al mislukte film.