Nina Petronzio

Acteur

Nina Petronzio is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Buying the Cow

2002 | Romantiek, Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 2002. Romantiek van Walt Becker. Met o.a. Jerry O'Connell, Ryan Reynolds, Bill Bellamy, Alyssa Milano en Jon Tenney.

Al vijf jaar heeft David een relatie, maar wanneer zijn vriendin op een huwelijk aandringt is dat voor hem reden voor paniek en een enorme drang om nog eens de beest uit te hangen. In de bedenktijd die hij krijgt duikt hij in het uitgaansleven op zoek naar een verloren liefde. Platte, botte komedie met gratuite homofobe elementen. De titel slaat op Davids uitspraak: 'Waarom zou ik de koe kopen (trouwen) als ik de melk (seks) gratis kan krijgen?'

Beyond Paradise

1998 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1998. Komedie van David L. Cunningham. Met o.a. Roy Newton, Kalani, Lorenzo Callender, Daryl Bonilla en Priscilla K. Basque.

Nadat zijn ouders zijn gescheiden verhuizen Mark (Newton) en zijn moeder naar Hawaii. Mark wordt op harde wijze duidelijk gemaakt dat een blanke op Hawaii niet altijd met 'aloha' en bloemenkrans wordt verwelkomd. Hij moet strijden om vriendschappen op een eiland waarvan het idyllische uiterlijk in schril contrast staat met de meer verborgen eigenschappen als discriminatie, geweld en armoede. Beyond paradise is een van de eerste films over die kanten van vakantie-eiland Hawaii die niet in de reisfolders komen. De poging van debutant Cunningham is om die reden lovenswaardig en de beelden zijn mooi, maar gebrek aan ervaring van de crew maken de Once were warriors-achtige film wat onevenwichtig. (IdH/VPRO Gids)

Vincent and Me

1990 | Familiefilm, Avonturenfilm, Drama

Canada 1990. Familiefilm van Michael Rubbo. Met o.a. Nina Petronzio en Paul Klerk.

De aardige en avontuurlijke geschiedenis over een dertien- jarig meisje (Petronzio) dat een grote bewonderaarster is van Van Gogh en in haar vakantie in diens stijl een paar leuke werkjes schildert die door een handige opkoper uit Amsterdam gekocht worden. Enige tijd later ziet zij dat haar werk in een kunsttijdschrift staat afgedrukt bij een artikel over het pas ontdekte jeugdwerk van Vincent van Gogh. Samen met een kameraadje spoort ze de oplichters op en stelt de 'vervalsing' aan de kaak.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nina Petronzio op televisie komt.

Reageer