Lev Durov

Acteur

Lev Durov is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bespredel

1989 | Drama

SUHH 1989. Drama van Igor Gostev. Met o.a. Andrei Tashkov, Anton Androsov, Alexander Mochov en Lev Durov.

Een gevangenisdrama. De gevangenen worden niet alleen geterroriseerd door de gevangenisdirecteur, die hen bespioneert en hen aanzet elkaar te verraden, maar ook door een misdadiger met een grote bek, die hen eenvoudig met de dood bedreigt. De titel van de film staat in het Russische spraakgebruik voor wrede inbreuk op vrijheid en persoonlijke integriteit.

Proshchaniye s Matyoroj

1983 | Drama

SUHH 1983. Drama van Elem Klimov. Met o.a. Stefaniya Stanyuta, Lev Durov, Aleksei Petrenko, Leonid Kryuk en Vadim Yakovenko.

Het Baikal Meer in Siberiƫ is het enige grote waterbekken van betekenis en heeft de afmetingen van een kleine binnenzee. Het ligt niet ver van de grens met Mongoliƫ en de spoorlijn Moskou-Wladiwostok is langs de zuidpunt getrokken. In verband met een project voor een waterkrachtcentrale moet het meer van vorm veranderen. Hierdoor moet er land onder water gezet worden en zullen er dorpen verdwijnen. Sommige bewoners, die op de grond wonen die verdwijnen gaat, trekken zonder problemen weg, maar vooral ouderen hebben er moeite mee en verdrinken liever dan op te krassen. Regisseur Elem verfilmde deze menselijke en onmenselijke ingreep in de natuur in de vorm van een gedramatiseerde documentaire, die bedoeld is als een eerbetoon aan het beroemde meer en zijn bewoners. Hij werkte ruim vier jaar aan de rolprent voordat hij voltooid was.

Alenkii tsvetochek

1977 | Familiefilm, Fantasy

SUHH 1977. Familiefilm van Irina Povolotskaya. Met o.a. Marina Ilicheva, Lev Durov, Alla Demidova, Aleksei Chernov en Aleksandr Abdulov.

Een koopman heeft drie dochters. Als hij op reis gaat belooft hij van ieder een wens te vervullen. De oudste wil een spiegel, de middelste een diadeem en de jongste een purperrode bloem, waarvan zij gedroomd had. Dit verzoek lijkt bijna onmogelijk te zijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lev Durov op televisie komt.

Reageer