Paolo Rotondo

Acteur

Paolo Rotondo is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Stickmen

2001 | Misdaad, Komedie

Nieuw-Zeeland 2001. Misdaad van Hamish Rothwell. Met o.a. Robbie Magasiva, Paolo Rotondo, Scott Wills en Anne Nordhaus.

Jack (Magasiva), Thomas (Rotondo) en Wayne (Wills) vinden zichzelf de beste poolspelers van de kroeg in Wellington, Nieuw-Zeeland waar ze altijd rondhangen. Dus doen ze mee aan een toernooi waar een flinke som geld te winnen is, al is de organisator een lokale misdaadbaas met een zeer hardhandige reputatie. Vlotte sport/misdaadfilm van voormalig reclamefilmer Rothwell, met prima pool-scènes, af en toe een stevige pot seks, sterke, maffe bijrollen en sympathieke, maar ruwgebolsterde ('There are two types of women, Sluts and Bitches. A Slut sleeps with everyone. A Bitch sleeps with everyone but you.') hoofdpersonen.

Young Hercules

1998 | Actiefilm, Fantasy, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1998. Actiefilm van T.J. Scott. Met o.a. Ian Bohen, Dean O'Gorman, Chris Conrad, Johna Stewart-Bowden en Meighan Desmond.

Deze prequel van de tv-serie [KL]Hercules[KLE] is voor de fans gedraaid en het is niet slecht gedaan, misschien nog wel beter dan de reeks. Hercules (Bohen) is achttien jaar geworden. Zijn moeder Alcmene (Blakely) vindt dat hij gevechtstraining moet nemen bij Cheiron (Lees), de Centaur. Hier wordt hij weer herenigd met Iolaus (O`Gorman), die hem ooit het Gouden Vlies liet verliezen dat door zijn halfbroer Ares (Smith) van hun vader Zeus gestolen was. Hij maakt ook nieuwe vrienden: Jason (Conrad), de koningszoon uit Korinthi[KA3]e en Yvenna (Stewart-Bowden), een blonde vamp, waarop hij verliefd wordt. Dan krijgt Jason bericht dat zijn vader, koning Aeson (McGee) op sterven ligt en het viertal besluit hem op te zoeken voor het te laat is. In Thebe ontmoeten zij Pellas, die in werkelijkheid Ares is en die de plaats van Jason op diens troon wil innemen. Alleen het Gulden Vlies kan nog uitkomst bieden om het ergste te voorkomen. Ze gaan het zoeken, maar dat was een arglist van Ares. Het vlies wordt bewaakt door een reus, waarvan Ares hoopt dat hij Hercules zal doden, maar het is Yvenna, die niet meer terugkeert uit de strijd. De tijd voor de afrekening met Ares is nu aangebroken... Veel actie, niet al te veel geacteer en Stewart-Bowden doet denken aan een blonde versie van Xena. Het scenario is van Daniel Truly, Robert G. Tapert en Andrew Dettmann. Gebaseerd op de gelijknamige tv-serie en kwam direct uit op video, en werd geproduceerd met een budget van 3,5 miljoen dollar. Het camerawerk is van John Mahaffie.

The Ugly

1997 | Thriller, Horror

Nieuw-Zeeland/Verenigde Staten 1997. Thriller van Scott Reynolds. Met o.a. Paolo Rotondo, Rebecca Hobbs, Jennifer Ward-Lealand, Roy Ward en Vanessa Byrne.

Fantasie, droom en werkelijkheid lopen grillig in elkaar over wanneer psychologe (Hobbs) probeert door te dringen in de zieke geest van seriemoordenaar (Rotondo). Reynolds' macabere eersteling is een oefening in kleurenleer waarin blauw, groen, rood en zwart fungeren als verborgen verteller (resp. kilte, veiligheid, gevaar en angst). Verontrustend, gewelddadig en bizar: Reynolds' fascinatie met het werk van landgenoot Peter Jackson (Bad tas). (VM/VPRO Gids)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paolo Rotondo op televisie komt.

Reageer