Jaime de Armiñán

Regisseur

Jaime de Armiñán is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

La Hora bruja

1985 | Drama

Spanje 1985. Drama van Jaime de Armiñán. Met o.a. Francisco Rabal, Concha Velasco, Victoria Abril, Asunción Balaguer en Sancho Gracia.

Een goochelaars-echtpaar van middelbare leeftijd vangt een jonge zwerfster op. Een volledig zinloos verhaal dat beter in een kwartiertje verteld had kunnen worden.

Nunca es tarde

1977 | Erotiek, Drama

Spanje 1977. Erotiek van Jaime de Armiñán. Met o.a. José Luis Gomez, Ángela Molina, Madeleine Christie, Maria Silva en Maite Blasco.

Een ongetrouwde bejaarde vrouw beweert door het kijken naar de vrijages van haar jonge overburen zwanger te zijn geworden. Tot ieders verbazing is de vrouw inderdaad in verwachting. Ze sterft evenwel in het kraambed. Een bijzonder gave verfilming van een onmogelijk gegeven, waarin droom en werkelijkheid op subtiele wijze met elkaar verweven zijn.

Al servicio de la mujer española

1977 | Drama

Spanje 1977. Drama van Jaime de Armiñán. Met o.a. Marilina Ross, Adolfo Marsillach, Mari Carrillo en Emilio Gutiérrez Caba.

De film laat het dagelijks bestaan zien van een omroepster uit de provincie, die gefrustreerd is op elk gebied. Dit gebruikelijke Spaanse plattelandsdrama is even paternalistisch en onnatuurlijk als alle andere.

Un Casto varón español

1973 | Komedie, Erotiek

Spanje 1973. Komedie van Jaime de Armiñán. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Esperanza Roy, Patty Shepard, Mirta Miller en Teresa Rabal.

Een schuchtere Spanjaard op rijpere leeftijd erft een Engels bordeel met de vier knappe meisjes, die daar bijhoren. Een belachelijk dom bijprodukt.

Carola de día, Carola de noche

1969 | Romantiek

Spanje 1969. Romantiek van Jaime de Armiñán. Met o.a. Marisol, Tony Isbert, José Sazatornil en Patty Shepard.

Om de revolutie te ontvluchten gaat prinses Carola incognito naar Spanje, waar zij verliefd wordt op een schuchtere, eenvoudige student. Een onuitstaanbaar melodrama.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jaime de Armiñán op televisie komt.

Reageer