Robert Gustafsson

1964 Acteur, Scenarist

Robert Gustafsson (1964) is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared

2016 | Avonturenfilm

Zweden 2016. Avonturenfilm van Måns Herngren en Felix Herngren. Met o.a. Robert Gustafsson, Iwar Wiklander en David Wiberg.

Vervolg op de succesvolle boekverfilming De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween.

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

2013 | Drama, Komedie

Zweden 2013. Drama van Felix Herngren. Met o.a. Robert Gustafsson, Iwar Wiklander, Mia Skäringer en David Wiberg.

De onvermijdelijke verfilming van de Zweedse bestseller is een zwartkomische variant op Forrest Gump, vol onderkoelde humor en doldwaze situaties. Hoofdpersoon Allan Karlsson (Zweedse komiek Robert Gustafsson, overtuigend geschminkt) blikt op honderdjarige leeftijd terug op een onwaarschijnlijk leven vol toevallige ontmoetingen met historische beroemdheden, en beleeft intussen avonturen met gangsters, explosieven en een olifant. Je moet ervan houden, zo'n aaneenschakeling van meligheid, maar de regie, het acteren en de production values zijn helemaal in orde.

Four Shades of Brown

2004 | Drama, Komedie

Zweden 2004. Drama van Tomas Alfredson. Met o.a. Tomas Alfredson, Robert Gustafsson, Jonas Inde, Martin Luuk en Johan Rheborg.

Zelfverzekerd debuut van een Zweeds collectief dat zich de Killinggänget (jongensbende) noemt. Ruim drie uur zwartkomisch drama (mét pauze) over een flamboyante begrafenis, een tragisch ongeval in het dierencrematorium, en de therapeutische bijeenkomsten van een kookclubje.

op televisie
1 uitzending

Datum
Zender
Tijd
maandag 09 december
WDR Fernsehen
23:25 - 01:05

Reageer