Ken Steadman

Acteur

Ken Steadman is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Tainted Love

1996 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1996. Thriller van Jag Mundhra. Met o.a. Doug Jeffrey, Lee Anne Beaman, Granville Ames, Kelly Burns en Cara Johnson.

Sara Baldwin is een harde politieagente die graag alles beter wil doen dan haar mannelijke collega's. Ze gebruikt geen make-up, draagt geen juwelen en heeft geen sociaal leven. De meeste mannen zijn zelfs bang voor haar. Als er twee modellen vermoord worden, krijgen Sara en haar partner Phil de zaak toegewezen. Sara biedt aan om als model undercover te gaan, maar haar collega's nemen haar niet serieus. Geen van allen gelooft namelijk dat ze met haar uiterlijk aan de slag kan als model. De prostituee Pauline helpt Sara een complete metamorfose te ondergaan. Door haar nieuwe uiterlijk voelt Sara zich een stuk verleidelijker. Ze krijgt zelfs een baan als model aangeboden bij de succesvolle ontwerper Michael Madison. Tussen de twee bloeit al snel een romance op. Phil waarschuwt Sara echter voor Michael, omdat er sterke aanwijzingen zijn dat hij betrokken is bij de moord op de twee modellen

Moloney

1996 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1996. Drama van James A. Contner. Met o.a. Peter Strauss, Nestor Serrano, Wendell Pierce, Cherie Lunghi en Ashley Johnson.

VV.

Hindsight

1996 |

Verenigde Staten 1996. John T. Bone. Met o.a. Daniel Patrick, Vincent Lehman, Kathy Shower, Cyndi Pass en Ken Steadman.

Jason krijgt een relatie met Joanne en raakt er van overtuigt dat Joanne de liefde van zijn leven is. Als Joanne zijn liefde beantwoordt, raakt Jason echter verliefd op een andere vrouw, Cassandra. Cassandra is de droom van iedere man en zij kan Jasons fantasieën laten uitkomen. Alleen niet alle dromen en fantasieën komen goed uit

I Like to Play Games

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Moctezuma Lobato. Met o.a. Lisa Boyle, Ken Steadman, James DiZazzo, Pamela Dickerson en Toshiya Agata.

Deze direct in het videocircuit uitgekomen film bevat nauwelijks een verhaal en het is bijna niet voor te stellen hoe kijkers er geprikkeld door zouden kunnen raken. Wie er toch naar kijkt, moet ernstig rekening houden met het feit dat hij zijn tijd zit te verdoen. Michael (Steadman) zoekt een stoeipoes en Suzanne (Boyle) is de perfecte partner voor zijn sekspelletjes. Nu doet de vraag zich voor hoe ver kunnen ze gaan met hun fantasieën? Suzanne maakt de fout door verliefd te worden op Michael en dan gaan haar gevoelens een gotere rol spelen dan het genot. Voor een dergelijk werkje is het spel aanvaardbaar en Boyle met de grote tieten mag er zijn, maar al dat talent is verknoeid door de nauwelijks opwindende regie van Labato. Het scenario is van David Keith Miller. Het camerawerk is van Kim Haun.

Hindsight

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van John Bowen. Met o.a. Ken Steadman, Cyndi Pass, Kathy Shower, Robert Forster en John Phillip Law.

Vervelende onzinfilm over een jonge acteur in spe, die bemind wordt door twee knappe vrouwen. Dit werd allemaal bedacht om hartstochten uit te leven en in beelden om te zetten. Van een beetje acteren en een behoorlijk verhaal is nauwelijks sprake.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ken Steadman op televisie komt.

Reageer