George Kuchar

Regisseur, Acteur, Scenarist, Producer, Cameraman

George Kuchar is regisseur, acteur, scenarist, producer en cameraman.
Er zijn 7 films gevonden.

Planet of the Vamps

2000 |

Verenigde Staten 2000. George Kuchar.

Aquatica

2000 |

Verenigde Staten 2000. George Kuchar.

Divine Trash

1998 | Documentaire, Musical

Verenigde Staten 1998. Documentaire van Steve Yeager. Met o.a. John Waters, Divine, Edith Massey, David Lochary en Patricia Waters.

VV.

The Cellar Sinema

1994 |

Verenigde Staten 1994. George Kuchar.

VV.

Screamplay

1984 | Komedie, Mysterie

Verenigde Staten 1984. Komedie van Rufus Butler Seder. Met o.a. George Kuchar, Katy Bolger, Rufus Butler Seder en M. Linda Robinson.

De aspirant-scenarioschrijver Edgar Allen(!) arriveert in Hollywood in de hoop snel carrière te maken. Hij belandt in een groezelig hotel en reageert zijn teleurstellingen af door in zijn scenario's buren, huisbazen en aanverwanten te vermoorden. Als die moorden dan ook écht gebeuren, vraagt Edgar Allen zich vertwijfeld af wie dan wel de moordenaar kan zijn. Deze sfeerrijke en met veel enthousiasme gemaakte zwart-wit parodie op de zwijgende film met de nodige cinefiele knipoogjes, heeft maar weinig echt geestige momenten of stilistische invallen. Underground-filmmaker Kuchar amuseert zich kostelijk, wat helaas niet van de kijker gezegd kan worden.

Thundercrack!

1975 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1975. Erotiek van Curt McDowell. Met o.a. George Kuchar, Marion Eaton, Mark Hellinger, Melinda McDowell en Mookie Blodgett.

Een groepje mannen en vrouwen, die moeten schuilen voor noodweer, belanden in het huis van de vreemde mrs. Gert Hammond, die haar overleden man in de kelder heeft liggen. Ze is dronken, heeft ze niet allemaal op een rijtje en is continu geil. Deze cultfilm uit de Amerikaanse underground parodieert diverse filmgenres en zit vol grafische seks-scènes, van masturbatie met een komkommer tot een bedscène met een gorilla.

The Devil's Cleavage

1975 | Experimenteel

Verenigde Staten 1975. Experimenteel van George Kuchar. Met o.a. Ainslie Pryor, Curt McDowell, Virginia Giritlian en Kathleen Hohalek.

De avonturen van een door Amerika reizende privé verpleegster hangen ogenschijnlijk als los zand aan elkaar. Speelfilmdebuut van de underground-filmer George Kuchar, die hiermee laat zien hoeveel talent hij in huis heeft. Een wonderlijke, geestige en visueel inventieve film, waaruit blijkt hoe de regisseur gefascineerd is door de melodrama's van Universal uit de periode 1950-1960.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George Kuchar op televisie komt.

Reageer