Ferruccio Cerio

Regisseur

Ferruccio Cerio is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Tripoli bel suol d'amore

1954 | Avonturenfilm, Komedie

Italië 1954. Avonturenfilm van Ferruccio Cerio. Met o.a. Alberto Sordi, Mario Riva, Lyla Rocco, Fulvia Franco en Maurizio Arena.

Een soldaat vertrekt naar het slagveld in Libië. Zijn verloofde meldt zich bij het Rode Kruis en volgt hem. Ze raken verzeild in vervelende en ongemakkelijke situaties, waar echter best om te lachen valt.

La Donna che invento l'amore

1952 | Drama, Romantiek

Italië 1952. Drama van Ferruccio Cerio. Met o.a. Silvana Pampanini, Rossano Brazzi, Mariella Lo, Landa en Franco Fabrizi.

Een aristocratische rokkenjager moet met zijn zwangere geliefde trouwen, waarmee hij afbreuk doet aan zijn militaire carrière. Zijn nieuwe echtgenote gebruikt haar charmes om het statusherstel van haar man tot stand te brengen, maar uiteindelijk overwint de gelouterde echtelijke liefde. Een romantische smartlap in de Italiaanse traditie, die wel veel zonde suggereert maar die angstvallig buiten beeld houdt en daardoor onfris wordt.

Cita con mi viejo corazón

1948 | Drama

Spanje 1948. Drama van Ferruccio Cerio. Met o.a. Luis Prendes, Miriam Day, Rafael Calvo en Pedro Mascaró.

De moeilijkheden die een pasgetrouwd paar doormaakt totdat het de echtelijke en economische stabiliteit heeft bereikt. Een middelmatige en moraliserende film.

Villa da vendere

1942 | Komedie

Italië 1942. Komedie van Ferruccio Cerio. Met o.a. Amedeo Nazzari en Vera Carmi.

Een jongeman uit een rijke familie leeft er maar zo'n beetje op los. Om terug te betalen wat hij er allemaal heeft doorgedraaid moet hij een luxe villa uit het familiebezit verkopen. Hij dreigt in handen te vallen van niets ontziende speculanten, maar hij ziet kans hen af te schudden. Tenslotte vindt hij zelfs de ware liefde. Vederlicht amusement, maar niet onaardig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ferruccio Cerio op televisie komt.

Reageer