Karl Krittl

Acteur

Karl Krittl is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Tatort - Wunschlos tot

1987 | Mysterie

Duitsland 1987. Mysterie van Kurt Junek. Met o.a. Gerhard Dorfer, Bruno Dallansky, Michael Janisch, Christoph Waltz en Helmut Fischer.

Een vrouw wordt in Wenen dood aangetroffen. Inspecteur Passini (Waltz) samen met Hofrat Putner (Dorfer) leidt het onderzoek. Het spoor leidt via de neef van de vrouw (Janisch), die zich als junkie ontpopt, naar de wereld van de betere prostitutie - en naar München. Slaapverwekkend. Camerawerk van Wolfgang Koch. Geproduceerd door ORF.

Die Kleine mit den süßen Po

1974 | Erotiek, Komedie

Oostenrijk 1974. Erotiek van Hans G. Keil. Met o.a. Werner Ploner, Sonja Sitar, Christian Schratt, Gustaff E. Schneller en Lydia Mikulski.

Een na[KA3]ieve dorpskastelein (Ploner), die de kas beheert van het bouwcomit[KA1]e voor de restauratie van de kerk, laat zich door een gladprater (Schneller) overhalen het geld te 'beleggen' in zijn onderneming. Als Ploner een ongedekte cheque ontvangt gaat hij in de grote stad poolshoogte nemen en blijkt het beleggingsinstituut een ordinaire hoerenkast te zijn, waar zojuist de belasting een inval heeft gedaan. Er is echter nog een prijs: een Japans seks-attribuut in de vorm van een kogel, waar een kostbare diamant in verstopt zit. Onbenullig vertier met weinig opvallende spelprestaties en een heel klein beetje, voorzichtig bloot.

Maskenball bei Scotland Yard

1963 | Misdaad, Komedie, Fantasy

Italië/Oostenrijk 1963. Misdaad van Domenico Paolella. Met o.a. Bill Ramsey, Stelvio Rosi, France Anglade, Trude Herr en Carlo Delle Piane.

Agostino Celli (Ramsey) heeft een uitvindig gedaan, waarmee hij kan inbreken van een afstand en een onbepaalde plaats in een tv-uitzending. Hij wordt voor gek verklaard en in een psychiatrische inrichting opgenomen. Giorgio Bonetti (Rosi) gelooft maar half in de uitvinding van Celli. De zaken van de firma van zijn tante gaan echter zo slecht dat zij geen tv- reclame meer mag maken (in die tijd was er een monopolie op de publiciteit in de ether tegen woekerprijzen). Met de hulp van zijn stotterende vriend Matteo (Delle Piane) bevrijdt hij Celli uit de inrichting en maken ze reclame voor Bonetti-pasta. Het wordt een doorslaand succes, maar nu maken de autoriteiten jacht op de onverschrokken inbreker, en een dubieuze zakenman stuurt de wulpse Brenda (Anglade) op Giorgio en Agostino af om ze in te palmen en Agostino's uitvinding in handen te krijgen. Terwijl Brenda verliefd wordt op Giorgio, komt zijn tante in de gevangenis terecht, wegens het maken van ongeoorloofde reclame en moet een boete betalen van dertig miljoen lire. Giorgio breekt nog eenmaal in en tijdens het bal uit de titel wordt Brenda's baas als grote schurk ontmaskerd, Giorgio's tantetje mag uit de bak en alles ziet er heel rooskleurig uit voor de toekomst. Het scenario van Karl Anton en Franz Antel is verschrikkelijk doorzichtig en film is zó gedateerd dat het écht niet meer kan. Het camerawerk is van Franco Villa.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Karl Krittl op televisie komt.

Reageer