Annie van Duyn (1915): cast.
Er zijn 6 films gevonden.

Een Koninkrijk voor een Huis

1949 | Komedie

Nederland​/​​Duitsland 1949. Komedie van Jaap Speyer. Met o.a. Annie van Duyn, Rob de Vries, Heintje Davids, Tilly Perin-Bouwmeester en Johan Kaart.

Rob de Vries in een sympathiek speelfilmdebuut toont in deze nogal platvloerse klucht over de naoorlogse woningnood een uitstekende filmpersoonlijkheid te zijn.

Drie Wensen

1937 | Komedie

Italië​/​​Nederland 1937. Komedie van Kurt Gerron. Met o.a. Guus Oster, Jan Teulings, Mimi Boesnach, Annie van Duyn en Piet Bron.

Een in de Cinecitt[KA2]a-studio`s te Rome gedraaide produktie naar het sprookje van Grimm over een jongeman (Oster) die drie wensen mag doen. De Nederlandse bezetting wisselde scène voor scène de Italiaanse af, in deze tweetalige produktie.

Amsterdam bij Nacht

1937 | Komedie

Nederland 1937. Komedie van Alex Benno. Met o.a. Louis de Bree, Piet Köhler, Cissy van Bennekom, Annie van Duyn en Gusta Chrispijn-Mulder.

Een lopende-bandproduktie van Benno in de traditie van de Jordaankluchten uit de jaren derig. In tegenstelling tot wat de titel suggereert gaat het om een scenarioprijsvraag. Regie, dialoog en beeldbehandeling rammelen aan alle kanten.

Klokslag Twaalf

1936 | Misdaad

Nederland​/​​Frankrijk 1936. Misdaad van Léo Joannon en Louis de Bree. Met o.a. Fien de la Mar, Louis de Bree, Annie van Duyn, Jules Verstraete en Mien Duymaer van Twist.

Een met Nederlandse spelers in Frankrijk opgenomen versie van de Franse film QUAND MINUIT SONNERA, met een door Sam Wagenaar bewerkte versie van Alfred Machards scenario en met regie- assistentie van De Bree voor deze versie. (Joannon zou in 1951 Laurel & Hardy`s laatste speelfilm ATOLL K (UTOPIA) regisseren.) KLOKSLAG TWAALF is een gangsterdrama dat destijds matig succes had.

De Suikerfreule

1935 | Komedie

Nederland 1935. Komedie van Haro van Peski. Met o.a. Aaf Bouber, Johan Elsensohn, Louis de Bree, Annie van Duyn en Louis Borel.

Een verfilming van Henri van Wermeskerkens toneelstuk over twee employé's van een suikerfabriek op Java, Elsensohn en De Bree, en de dochter van de eerste, van Duyn, die weggemoffeld moet worden, omdat haar vader als weduwnaar hertrouwde met 'suikerfreule' Bouber die niet van weduwnaars houdt. Kortom, de bekende verwikkelingen in een beschaafd gehouden film, waarin Aaf Bouber vermeld werd als A. Bouber-ten Hoope.

Malle gevallen

1934 | Komedie, Musical, Romantiek

Nederland 1934. Komedie van Jaap Speyer. Met o.a. Johan Kaart, Louis Borel, Annie van Duyn, Enny Meunier en Roland Varno.

Kluchtwerk met zang onder regie van de Duits-Nederlandse Jaap Speyer. Een mager scenario van Hans Martin naar zijn eigen boek, maar het grote publiek amuseerde zich kostelijk. Borel en Kaart hadden leuke rollen.