Ben Best

Acteur, Scenarist

Ben Best is acteur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Your Highness

2011 | Avonturenfilm, Komedie, Fantasy

Verenigde Staten 2011. Avonturenfilm van David Gordon Green. Met o.a. Danny McBride, James Franco, Natalie Portman, Justin Theroux en Zooey Deschanel.

Een kruising tussen The Princess Bride en het werk van Judd Apatow zal de makers van Your Highness voor ogen hebben gestaan toen ze een fantasy-epos verzonnen over twee kibbelende prinsen die een schone maagd uit de klauwen van een tovenaar moeten bevrijden. De queeste wordt gekenmerkt door geestverruimende middelen, blote borsten, gruwelijk cartoongeweld en grappen over piemels. Niet per definitie verkeerd, maar het scenario ontbeert alle spitsvondigheid. Zorgwekkender nog is de medewerking van regisseur Green, die ooit prachtdrama's maakte als George Washington en Undertow.

The Foot Fist Way

2006 | Komedie

Verenigde Staten 2006. Komedie van Jody Hill. Met o.a. Danny McBride, Mary Jane Bostic, Ben Best, Spencer Moreno en Carlos Lopez.

Komiek Danny McBride (This Is the End) blinkt uit in het spelen van één onsympathiek typetje: de onuitstaanbare, zelfingenomen, vloekende en seksbeluste redneck. The Foot Fist Way, geregisseerd door studievriend Hill, betekende zijn eerste grote rol én doorbraak. Als de gluiperige taekwondo-leraar Fred Simmons slaat hij zijn jonge studenten en scheldt hij ze de huid vol. Het knappe meisje in zijn klas probeert hij te verleiden met anekdotes over zijn glorieuze carrière. Geen komedie voor tere zieltjes, maar een aanrader voor liefhebbers van McBride's ongemakkelijke humor.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ben Best op televisie komt.

Reageer