Elena Tatti

Producer

Elena Tatti is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Pause

2014 |

Zwitserland 2014. Mathieu Urfer. Met o.a. Baptiste Gilliéron, Julia Faure, André Wilms en Nils Althaus.

Een resem subsidie en belastingaftrekfondsjes hielp deze stomvervelende relatiekomedie zonder humor naar gapend lege filmtheaters. De titelgevende 'pauze' betreft de tijdelijke liefdesstop van Julia en Sami: laatstgenoemde is een onverbeterlijk sjofele sukkelmuzikant die planloos door de dagen zwalkt. Wanneer Juul Sam de wacht aanzegt, wordt de film onuitstaanbaar: als kijker wil je de uitvreter voortdurend een trap onder z'n kont verkopen. De enige bezienswaardigheid in deze prul over niets is Wilms als bejaarde zuiplap-musicus die met Sami optrekt. Liedjes zijn van regisseur Urfer.

Avanti

2012 | Drama

Zwitserland/België 2012. Drama van Met o.a. Nina Meurisse, Hanna Schygulla, Miou-Miou, Jean-Pierre Gos en Christophe Dimitri Réveille.

Moeder-dochterdrama rond de vraag wie voor wie zorgt, als de dochter worstelt met depressie en de moeder met geheugenverlies. Het blijft gissen, in debuterend regisseur/scenarist Emmanuelle Antille's uitlegschuwe debuutfilm. De Zwitserse maatschappij dicteert opname, voor beide vrouwen, maar dochter Léa (28) verkiest een bescheiden roadtrip om de weerbaarheid van haar moeder, en van haarzelf, te bewijzen. Een goedkoop gedraaide eersteling, die het bij gebrek aan complexe personages moet hebben van de non-verbale onderlinge dynamiek, de charmante locaties rond het meer van Genève, en de veelzeggende flashbacks (in korrelig Super8).

Home

2008 | Drama

Zwitserland/Frankrijk/België 2008. Drama van Ursula Meier. Met o.a. Isabelle Huppert, Olivier Gourmet, Adélaïde Leroux, Madeleine Budd en Kacey Mottet Klein.

Een familie die langs een ongebruikte snelweg leeft. Alleen vader (Olivier Gourmet) en de twee jongste kinderen gaan dagelijks de deur uit; moeder (Isabelle Huppert) doet het huishouden, en haar oudste dochter ligt van ‘s ochtends tot ‘s avonds te zonnebaden in de tuin. Een dagelijkse routine die voor iedereen werkt – tot de weg na tien jaar alsnog open gaat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elena Tatti op televisie komt.

Reageer