Miho Kanno

Acteur

Miho Kanno is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Dolls

2002 | Romantiek, Komedie, Experimenteel, Drama

Japan 2002. Romantiek van Takeshi Kitano. Met o.a. Miho Kanno, Tatsuya Mihashi, Chieko Matsubara, Kyoko Fukada en Tsutomu Takeshige.

Matsumoto heeft zijn verloving met Sawako verbroken om met de dochter van zijn rijke directeur te trouwen. Maar wanneer hij hoort dat zijn voormalige geliefde haar verstand heeft verloren bij een zelfmoordpoging, keert hij naar haar terug. Samen zwerven ze dan door Japan, met elkaar verbonden door een koord. Dolls heeft het typische staccato ritme van Kitano's beste werk en bevat mooie shotcomposities. De kostuums van Yohji Yamamoto zijn kleurrijk, en de film is knap gemonteerd. Dolls is bewonderenswaardig - en ook een beetje saai.

Eko Eko Azaraku

1995 | Horror

Japan 1995. Horror van Shimako Sato. Met o.a. Kimika Yoshino, Miho Kanno, June Takagi en Kanori Kanomatsu.

Op de Seika Hogeschool in Tokyo gebeuren vreemde dingen. Een amateur-magi[KA3]er is ervan overtuigd dat die rare gebeurtenissen het gevolg zijn van iemands pogingen om de duivel op te roepen. De enige die hem gelooft is een nieuwe studente, Misa Kuroi (Yoshino) die zelf duidelijk behoorlijk onderlegd is in zwarte magie. De jongen ontdekt bovendien dat dood en vernieling Misa volgen van school tot school. De verfilming van een Japanse horror-stripserie uit de jaren 1950. Sato en haar scenarist Junki Takegami hebben het verhaal gemoderniseerd en door moderne dialogen en ruige sex toe te voegen het geschikt gemaakt voor de filmkijker van de jaren 1990. Daarnaast geven de rijke bruine tinten en de diepe schaduwen er een nostalgische sfeer aan. Voor de liefhebbers van excentrieke griezelfilms.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Miho Kanno op televisie komt.

Reageer