Gonzalo Herralde

Regisseur

Gonzalo Herralde is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Laura

1987 | Drama

Spanje 1987. Drama van Gonzalo Herralde. Met o.a. Ángela Molina, Juan Diego, Terele Pávez en Sergi Mateu.

Een jonge moderne vrouw van 27 jaar verschijnt bij een gegoede, tamelijk conservatieve plattelandsfamilie. Een buitengewoon mislukte film, waarin alle hoop werd gevestigd op de onbekwame Molina. Een oninteressante Catalaanse produktie. Ook bekend als DEL CIELO LLEGA LA NOCHE.

Ultimas tardes con Teresa

1984 | Drama, Romantiek

Spanje 1984. Drama van Gonzalo Herralde. Met o.a. Maribel Martín, Angel Alcázar, Patricia Adriani, Cristina Marsillach en José Bódalo.

Verblind door de revolutionaire strijd, worden een ordinaire inbreker en een burgerlijke studente intieme vrienden en maken ze samen een gemene zaak. Een vormloze en middelmatige bewerking van een zeer gewaardeerde Spaanse roman.

Vertigo en Manhatan

1980 | Drama

Spanje/Verenigde Staten 1980. Drama van Gonzalo Herralde. Met o.a. Jeanine Mestres, Norman Brisky, Pep Munne en Robert Fields.

Een jonge vrouw die ontdekt dat haar vroegere geliefde met een nieuwe vriendin in New York woont, gaat daar naar toe om hem te zoeken... Een van de meest pretentieuze en domme films uit de Spaanse filmgeschiedenis.

La Muerte del escorpión

1974 | Drama

Spanje 1974. Drama van Gonzalo Herralde. Met o.a. Teresa Gimpara, Eusebio Poncela, Antonio Casas en Miguel Narros.

Een chanteur wijdt zich geheel en al aan een actrice die er drie minnaars op na houdt. Knoeiwerk zoals maar zelden voorkomt en waarvan de pretenties bij lange na niet overeenkomen met de kwaliteit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gonzalo Herralde op televisie komt.

Reageer