Victor Mohica

Acteur

Victor Mohica is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Code of Vengeance

1985 | Actiefilm

Verenigde Staten 1985. Actiefilm van Rick Rosenthal. Met o.a. Charles Taylor, Erin Gray, Charles Haid, Randall 'Tex' Cobb en Keenan Wynn.

Een eenzame held uit de 'acteerschool' van Chuck Norris raakt betrokken bij een gangsteroorlog tussen wapen- en drugsmokkelaars. Werd gevolgd door DALTON: CODE OF VENGEANCE II en daarna de tv-serie Dalton.

Ghost Dance

1982 | Horror

Verenigde Staten 1982. Horror van Peter. Met o.a. Buffa, Julie Amato, Victor Mohica en Henry Ball.

De geest van een kwaadaardige Indiaan wordt door een groep archeologen bevrijd en neemt bezit van een aspirant-medicijnman. Sfeervol camerawerk en fraaie locaties, maar veel te traag.

California Gold Rush

1981 | Avonturenfilm, Romantiek

Verenigde Staten 1981. Avonturenfilm van Jack B. Hively. Met o.a. Robert Hays, John Dehner, Henry Jones, Gene Evans en Ken Curtis.

[KL]The Luck of Roaring Camp[KLE] en [KLE]The Outcast of Poker Flat[KLE] van Bret Harte in de vorm van een soort stripverhaal gegoten, zoals het wordt verteld door een volwassen Harte (Hays) die nu in dienst is van Captain John Sutter.

The Deerslayer

1978 | Western

Verenigde Staten 1978. Western van Dick Friedenberg. Met o.a. Steve Forrest, Ned Romero, John Anderson, Victor Mohica en Joan Prather.

Herverfilming van het verhaal van James Fenimore Cooper, een vervolg van LAST OF THE MOHICANS ook met Forrest en Romero als Hawkeye en Chingachgook. Er is ook een versie van 100m.

Johnny Firecloud

1975 | Actiefilm

Verenigde Staten 1975. Actiefilm van William Allen Castleman. Met o.a. Ralph Meeker, Victor Mohica, Christina Hart, David Canary en Frank DeKova.

Een Indiaan keert naar zijn geboortestreek terug na Vietnam te hebben overleefd. Daar ervaart hij dat de Indianen nog steeds onderdrukt en misbruikt worden. Hij besluit de streek te verlaten, maar lost eerst het probleem op zijn manier op. Veel geweld, een beetje bloot en acteerprestaties om over te zwijgen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Victor Mohica op televisie komt.

Reageer