Kaitlin Hopkins

Acteur

Kaitlin Hopkins is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Breast Men

1997 | Komedie, Drama, Documentaire

Verenigde Staten 1997. Komedie van Lawrence O'Neill en Lawrence O'Neil. Met o.a. David Schwimmer, Chris Cooper, Emily Procter, Louise Fletcher en Matt Frewer.

Een film met de titel Breast men zou je alleen al op basis van de naam links laten liggen. Maar dat zou jammer zijn, want Breast men is niet de flauwe seksistische kul die je wellicht zou verwachten. Althans, niet alleen maar. De televisiefilm geeft een gefictionaliseerd beeld van de twee artsen die in de jaren zestig borstvergrotingen met siliconen ontwikkelden. De hedonistische levens van de dokters Saunders (Schwimmer, Ross in de serie Friends) en Larson (Cooper, de kolonel-buurman in American beauty) worden gevolgd, terwijl ze puissant rijk worden door hun borstenhandel en daarna de bodem raken vanwege rechtzaken omdat siliconen gingen lekken. Tussendoor zijn zeer menselijk aandoende persoonlijk motivaties gemonteerd van vrouwen met borstvergrotingswensen. (IdH/VPRO Gids)

The Ransom Of Red Chief

1996 | Komedie, Western

Verenigde Staten 1996. Komedie van Bob Clark. Met o.a. Christopher Lloyd, Michael Jeter, Haley Joel Osment, Richard Moll en Alan Ruck.

Sam (Lloyd) en Bill (Jeter), twee onhandige kruimeldieven, komen naar Summit, Missouri, een slaperige stadje. Ze hebben de concessie voor een goudmijn gekocht en laten door de bank de waarde ervan schatten. Deze blijkt nihil te zijn. Het duo voelt zich zwaar bekocht en besluit zich te wreken. Ze ontvoeren Andy (Osment), het druilorige zoontje van de opgeblazen bankdirecteur en hopen op een flinke som aan losgeld. Ze willen het rotjoch in de mijn verbergen zodat er toch een sprake is van een ontginnings opbrengst. Ze lokken het gozertje mee door hem een rad voor ogen te draaien met een spelletje Red Chief, maar het loopt natuurlijk heel anders af dan ze gedacht hadden. Totaal geflipte, zeer overtrokken, ergerlijke western-komedie waarom nauwelijks te lachen valt. Zelfs Lloyd is ongenietbaar. De gags zijn oeroud en worden bovendien nog tot in den treure uitgemolken. De totale afknapper voor iemand die graag een bioscoopje pikt. Ed Naha baseerde het scenario (althans volgens de eindaftiteling) op een verhaal van O. Henry (de man zou het zelf niet meer herkennen). Het camerawerk is van Stephen M. Katz plaats. Hopeloos.

Runaway Dreams

1991 | Drama, Western

Verenigde Staten 1991. Drama van Michele Nobles. Met o.a. Jennifer Gorey, Brian Tarantino, Cordis Heard, Kathryn Erbe en Kaitlin Hopkins.

Gorey is een leuk vijftien-jarig wicht dat door haar gemene stiefvoder seksueel misbruikt wordt. Ze vlucht van huis en raakt verstrikt in een naar milieu van prostitutie en drugs. Met een jonge gabber knoopt ze vriendschapsbanden aan. Als deze vermoord wordt gevonden, verdenkt ze haar souteneur ervan, maar ze weet zich niet uit diens klauwen te bevrijden. Als haar jongere zusje een zelfde lot treft, komt ze in verzet, maar voorkomt haar dood niet. Geloofwaardige film en overtuigend echt neergezet. Scenario van John Hopkins en camerawerk van Geza Sinkovics.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kaitlin Hopkins op televisie komt.

Reageer